Jag helt enkelt.

Senaste inläggen

Av Dream Maddo - 14 november 2014 18:52

En bild säger mer än ord!

Tiden går fort. Haft saker planerade hela veckan. Ska passa på att njuta av lugnet nu...

Av Dream Maddo - 8 november 2014 14:27

Fick en stor (gigantisk) hoodie av min pappa för några år sedan och den har varit på väg till soporna flera gånger men nu är det ju bra att den inte slängdes. Missnöjd bebis kan inte sätta mammas promenadplan ur verket. Ner i sele (känner mig inte lika trygg i sjalen denna gång)

1,5 timme blev det. Skönt att ha det gjort!

Av Dream Maddo - 8 november 2014 08:32

Vaknade inatt och skrek efter att ha bajsat. Söker Massor. Vägrar bröst. Vägrar flaska. Nappen också. Sambon vaknade. Två vakna föräldrar. Gjorde en wrap tillslut. Då kom mer bajs. Igen. Somnade sen efter lite gryende och smågnäll.

Nu är sambon uppe och har gjort frukost. Jag känner mig måttligt road av tanken på att gå upp...men han ska träna så vi måste väl fixa detta...Ettan är hos mormor så jag tänker att vi nog hade kunnat vila tills tvåan vaknade..?

Av Dream Maddo - 7 november 2014 15:03

Igår var det lite firande av mig. Jag fick mat serverad på kvällen och innan dess en avslappnande massage på Spa.

Idag har jag letat snutte till liten. Är lite kräsen vad gäller snuttar. Tips mottages! Ettans är från kappahl och deras ha bara nya kläder..

Hittade en söt men den kostade..!

Av Dream Maddo - 5 november 2014 21:20

Tre av fyra dagar har bebis nu skrikit. Jag är rädd för att det ska vara kolik. Ettan hade kolik. Jag orkar inte. Ettan är sjuk just nu. Trotsen är total. Kombinationen är en slutkörd morsa. Håll tummarna för att det är förkylningen...

//Trött mamma

Av Dream Maddo - 5 november 2014 20:13

Fick ett sms igår morse från sambon. Han hade inte hittat sina nycklar så jag fick gärna leta upp dem. Gick upp på morgonen, ut i vardagsrummet och möttes av detta;

Svårt att hitta dem du..!

Av Dream Maddo - 1 november 2014 15:16

Snart fyra veckor och så gott som vuxit ur 50-kläderna. Jag har ett favoritmärke: Bäbis och ena bodyn är alltså...för liten. Pain.

Men det positiva är att bebis blir äldre!

Av Dream Maddo - 31 oktober 2014 07:06

Igår kom morfar förbi och lekte en stund. Kappla eller lego är ständigt på tapeten. Igår var det kappla.

På kvällen körde vi klassiska kvälstjafset. Jag ledsnade däremot tidigare än senaste tiden och nattningen blev utan välling. Mycket tårar men det gick över förväntan! Egentligen vill jag inte ha välling på kvällen men det gäller att välja sina duster och jag väljer bort vällingdusten..

Liten har haft en tuff natt med förkylning och hunger och jag hoppas att båda sover på dagen (samtidigt) så jag kan vila. Behöver handla men sambon har bilen... Kanske går att lösa ändå!

Finbilen är så gott som klar på service /reparation och redo att hämtas ut. Jag längtar efter bilen men iom att det cirkulerar ligor som stjäl navigation i bilen vet jag inte om jag vågar ha bilen här... :-/

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards