Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Semester 2010 - Del 3

Av Dream Maddo - 27 juli 2010 19:15

Tisdag - Dag 3

 

Frukost vid vattnet - underbart!


Man skulle kunna tro att vi bor här? Hihi.    

 

Vi började dagen med en frukost vid sjön. Därefter tog jag och Jenny en dusch i Hornsjön (även kallad horsjön). Vi kallade det för drunkningsduscha eftersom vi gick lite för långt ut! Eftersom jag hade Bobbys schampoo och balsam med mig så blev det de vi använde. Jenny tog dem i sitt snickarbälte (även kallat bikinitrosa) och plötsligt hade hon startat ett snickeri! Bobbys snicker. Ja, det behövs inte mycket för att skratta.


  

Böda vandrarhems huvudbyggnad.

 

Vi packade inte ihop tältet denna gång utan åkte utan tältet mot Böda vandrarhem. Där brukade jag spendera mina somrar som barn. Mycket minnen som kom upp när vi var där. Tessan bajsade på deras äng och gungorna var borta!


        

Bada bör man - annars dör man!


Sen begav vi oss mot Långe Erik. Eftersom vi ansåg att det var för varmt för att vara kulturella så såg vi den och åkte sedan för att bada i närheten. Tessan fick dra mig i vattnet, det ansåg jag var bra träning. Lagom tungt. Ellerhur?


    


Därefter blev det Löttorp centrum vilket består av en gata och två sidogator typ. Men de har både bankomat och apotek (med lunchstängt, haha) så det får nog kallas för centrum. Hihi. Anyway, där åt vi vad krogen kallade för Ölands bästa pizza. Söts pizza var supergod, Jennys var sådär... Jag åt plankstek. Tessan fick vara med på uteserveringen och låg snällt under bordet. Härligt.


           

Klädbad - Före, i vattnet, Gud hämtar oss och efter.


Söt åkte iväg för att köpa dricka åt oss varpå jag och Jenny badade klädbad. Vi lekte dirty dancing och karate-kid. Så snurrade vi tills vi blev snurriga och plötsligt hämtade Gud oss! Söt undrade vad vi hade rökt på!


     

Kvällsmys och våra grannar: Hästarna


På natten regnade det... Det duggregnade i ca två minuter. Semestern är förstörd! Haha.

 
 
Anna

Anna

28 juli 2010 00:49

*ASG*!!!!!!!!!!! Alltså du skulle vara skribent!!!!! Du är bara bäst!!!! Hahahahaha

http://kavril.bloggplatsen.se

 
sara

sara

28 juli 2010 17:51

"På natten regnade det... Det duggregnade i ca två minuter. Semestern är förstörd! Haha." = bästa, hahah! :-D

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido