Jag helt enkelt.

Senaste inläggen

Av Dream Maddo - 12 februari 2015 20:55

...av att inte räcka till. Jag känner mig så jävla förvirrad. Vart börjar jag? Det är ju så mycket och allt tar tid.

Jag vill vara en nära bra kompis.
Tålmodig och utmanande mamma.
Kärleksfull och älskad sambo.

Mina krav är höga. Jättehöga.

Av Dream Maddo - 8 februari 2015 22:32

Det går så fort. Dagarna. Helgerna. Hinner inte med.

Liten sitter med stöd.
Har råkat rulla men inte förstått principen ännu.
Ligger på mage en stund utan gallskrik.
Försöker krypa men glömmer överkroppen! Koordination noll!
Greppar ting.
Stoppar fingrarna i munnen och har röda märken på händerna.
Dreglar som attans.

Stora trotsar som attans.
Behöver sova ibland igen, trots att vi slutade i somras?
Pratar och börjar förstå dagar.
Vill spela hela tiden.
Är grym på att låtsas-leka!

Jag mår okej. Jag har hjälp nu för att slippa känna mig konstant stressad. Jag får dessvärre meddela att jag njuter mer nu utan hunden. Hon är saknad, självklart. Men inte sådär seg och dan som hon var i slutet. När hon var pigg och alert. Jag inser ju hur länge hon måste varit dålig med facit i hand. Trodde att det var åldern många gånger.. Stackare!

Av Dream Maddo - 18 januari 2015 22:06

Det blev ambulans inatt. Ångesten var så kraftig... Det är tungt nu. Tungt. Blir nog en del hjälp numera.

Av Dream Maddo - 15 januari 2015 21:41

Jag känner mig lite förvirrad just nu. Vet inte riktigt vad livet har att erbjuda. Tröttheten börjar återigen komma ikapp. Ständigt stressad. Jag har ont i magen. Äter dåligt. Får knappt till promenader. Behöver nya skor. Aldrig egentid. Saknar badkar. Kärlekstvivel. Jag vet inte riktigt hur det blir just nu. Jag har det bra. Men jag känner mig tyngd. Det kommer snart klarna upp. Får snart klarhet. Jag vet. Men varje dag är en evighet...

Av Dream Maddo - 5 januari 2015 07:42

Vi var på akuten inatt. I lördags var vi på utflykt och bebis sov massor i vagnen och åt ganska sällan. Tänkte att det är för att hen ligger i en rullande vagn. Väl hemma så är det inte vår glada bebis. Hen vill inte äta fastän vi faktiskt känner att det borde. Inte tröstbar.. Tillslut somnade bebis. Natten kom och det gnyddes i sömnen och jag gjorde en flaska med ersättning 150 ml vatten (165 färdig dryck tror jag att det är?) och då äts det hyfsat. Runt 120. Sen kommer morgonen och det skriks om vi försöker ge mat. Vägrar bli tröstad osv. Går ut på promenad och då ska det ätas tydligen. Öppnar en tetra på 200 ml som är det enda hen därefter äter tom klockan sex då jag ringer vårdguiden. Får prata med en sköterska på sjukhuset som säger att det är för lite och att vi ska åka in. Sagt och gjort.

Den klassiska väntan på akuten... Så kommer en läkare och undersöker. Bebis reagerar när läkaren klämmer på magen och i övrigt ser öronen bra ut. Det kom knallgult kiss på underlägget och de vill ha en urinsticka. De kommer in med stickan och tar den på underlägget?! Ger klyx för att se om det är förstoppning. Och ett crp. Avvaktar klyxen. Läkaren kommer in och meddelar att Urinstickan och crp inte visar något så vi kan åka hem. "Så länge de äter och är glada" säger läkaren. Jag känner mig så misstrodd. Hade det varit jag själv så hade jag gått hem och skitit i att söka mer hjälp.. Men det är mitt barn!!?

Av Dream Maddo - 30 december 2014 21:24

Fick hem nya tygblöjor idag. Ett pulskal bland annat. Pul-skal... Kört lite Vikisar i. Man har ett stort tygstycke som viks och på med skal. Det blir stort men smidigt att kunna använda skalet flera gånger. Det blir fler gånger! Blev tipsad om att ha torrskikt för att undvika rodnad. Fleece tex.

Av Dream Maddo - 28 december 2014 21:35

Det är mycket i livet nu.

Lite blöjor kan jag prata om.

Tar en blöja i taget så blir detta kanske gjort tillslut! Jag har provat gDiapers som är en ai2 (all in two). En blöja jag trodde mycket på. Kortfattat: byxa med en pouch som sätts fast. Pouch är det som gör att det inte läcker. Sen fyller man med inlägg som kan bytas ut. De Knäpps bakåt och det är nog smaksak, passade inte oss...

millyomolly.se kan man låna hem tygblöjor till fraktpris. Super!

Av Dream Maddo - 25 december 2014 20:53

Jag provar nu tygblöjor och har tänkt att övergå till det. Förundras över vetenskapen om detta men funderar över hur sambon ska ta detta.. Enklast här och nu är lättast tycker han. Steget före tycker jag. Blöjfria barn är bekvämt. Det tar dock tid att förstå sig på denna vetenskap när barnen redan finns (inte en lugn stund!)

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards