Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2014

kort och gott

Av Dream Maddo - 31 oktober 2014 07:06

Igår kom morfar förbi och lekte en stund. Kappla eller lego är ständigt på tapeten. Igår var det kappla.

På kvällen körde vi klassiska kvälstjafset. Jag ledsnade däremot tidigare än senaste tiden och nattningen blev utan välling. Mycket tårar men det gick över förväntan! Egentligen vill jag inte ha välling på kvällen men det gäller att välja sina duster och jag väljer bort vällingdusten..

Liten har haft en tuff natt med förkylning och hunger och jag hoppas att båda sover på dagen (samtidigt) så jag kan vila. Behöver handla men sambon har bilen... Kanske går att lösa ändå!

Finbilen är så gott som klar på service /reparation och redo att hämtas ut. Jag längtar efter bilen men iom att det cirkulerar ligor som stjäl navigation i bilen vet jag inte om jag vågar ha bilen här... :-/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se