Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 2 april 2015

påsk utan godis är ju som..

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det?

Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer med det.

För i övrigt finns torkad frukt och för er med större barn finns kex från hipp som är gjorda på äppeljuice. Jag har inte provat dem ännu men de finns i storas påskägg. Och kusinens. Kusinen lär ju inte bli lika nöjd. Vår stora fick smaka mörk choklad i julas men det ratades. Sen provade hen varm choklad gjord på kakao och honung från en kompis och reaktionen var obetalbar. När vi kom hem sa hen; Jag gillar inte socker.
Jag smakade på chokladen och för min del var den för söt...

På Namnkalaset för mini gjorde jag kokosbollar utan socker (torkad frukt) som gick hem! Jag tyckte att de var beska men jag gillar normalt sett inte kokosbollar... :-P

Jag önskar att det fanns mer tid att fokusera på det sockerfria och skriva men hinner inte riktigt med...

I påskäggen från mormor och farmor kommer det finnas kläder och jag tror att ungen kommer lära sig att uppskatta presenter även om de inte innehåller godis. Tummen upp! ?

Glad påsk !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Av Dream Maddo - 25 februari 2015 21:43

Rivna morötter Grädde Fiberhusk Ägg Cashewnötter (hackade) Salt Peppar (sambal olek och ingefära) Sååå gott! Till det Kvarg, turkisk yoghurt, meze alternativt annan yoghurt med saft från citron. Potatis ris eller bulgur. Sallad med päro...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards