Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

AVSLÖJANDE & BILDSPECIAL: Ninas födelsedagspresent

Av Dream Maddo - 3 mars 2010 09:00

Jag vet inte vart mitt blogghumör försvunnit men om någon hittar det är jag tacksam om jag kan få det tillbaka. Jag gillar ju att blogga!


Nina och Björn var här i söndags och då fick Nina sin hemliga present. Ni kanske är nyfikna på vad det var hon fick? Jag tycker att Nina är fullt kapabel att köpa det hon vill ha så jag ville inte köpa något överflödigt som bara ligger och skräpar. Jag ville heller inte köpa presentcheck för hur mycket pengar man än ger i checken så känns det fjuttigt och en annan blir ruinerad. Därför bestämde jag mig för en upplevelse. Jag och Nina gick på skrattyoga förra året och jag vet att Nina älskar att skratta (vem gör inte det?). Men nu hoppar jag ju över saker här! Vi tar det från början...


Jag och Björn träffades för att fixa det sista på presenten och köpa lite ingredienser till maten. Nina hade kommit fram till potatisgratäng och den ska då inte göras på någon mjölk eller light-produkt inte. Äkta grädde ska det vara! Potatisgratäng med en årstidssallad och typ pannbiffar fick det bli.


När vi hade ätit satte vi oss i vardagsrummet med en kopp te. Nina fick en choklad med lakrits i present. Så generöst av oss, ellerhur? När hon öppnade "efterrätten" märkte hon inte att den var tejpad. Plötsligt säger hon: Men, det är något här! Ytterst förvånad. Hon tar ut det som ligger i och spanar in det länge. Kollar en extra gång innan hon inser att det är presenten till henne. Fem biljetter till Big comedy i maj. Jag, Björn, Linda och K delade på denna present. Hon är värd allt en vän kan få. Hon verkade glad. När hon kommit hem fick jag ett sms:  

 

Hej hej. Nu har jag kommit hem för en stund sen. Tusen tack för idag :-) jättegod mat, trevligt sällskap och jättebra present kan det bli bättre :-). Tack för att du gjorde min födelsedag (i efterskott) du är guld värd för mig. Kram"


Det är inte utan att man blir tårögd. Eftersom jag inte mått allt för bra den sista tiden var det ett sms som verkligen värmde. Hon är guld för mig också. ♥


  

Tant Nina och Tessan

Tessan (Nyduschad med rosett och borstade tänder) och "Tant Nina".


  

Nina med biljetter till Big Comedy

Nina inser vad det var i chokladförpackningen.

Hon ser väl glad ut? Hihi.

 
 
malin-heléna

malin-heléna

3 mars 2010 11:17

Ååh, vilken rolig present. En upplevelse är faktiskt mycket roligare och bättre än saker. Det håller jag med om. :)

Sv: Det är som sagt bara bra och roligt att få höra olika åsikter. Jag ska absolut ta med det i tänket när jag väljer utbildning. Det är ju inte aktuellt än, men förhoppningsvis nästa år ska det bli av. :)
Jag har satt som mål nu att jag vill vara färdigutbildad och jobba inom yrket när jag är 23 år. Sedan kanske nagelteknolog kommer senare, det vet jag inte än. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

3 mars 2010 12:57

Vilken bra present, så finurlig du är :)
och vilken härlig måltid ni ordnat, det är så härligt att ha sådana bra vänner som finns där för en och det är så roligt att skämma bort dem :)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

3 mars 2010 19:05

Men vilken rolig present. Mycket bättre än ett presentkort!

Ja hur kan jag sova så lite..
Det känns lite som om jag inte har något val om jag inte vill gå och lägga mig direkt efter jag käkat nästan. Jag brukar inte komma hem förrän vid 18, ibland senare.. Då ska det ätas och så. Väl klar med det är klockan oftast efter sju. Då vill man ju ta det lite lugnt en stund framför datorn och tv:n också.
Så klockan drar iväg!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

3 mars 2010 21:09

Det finns massa av nagelutbilgningar.. Det svåra är att hitta en prisvärd utbildning och där man får riktigt bra utrustning och fram för allt tillräckligt med utrustning.
Många sådana utbildningar är snåla och man måste köpa till massa saker som lampor, extra lack under utblidningstid och böcker.
Jag har hittat en utblidning i Uddevalla som ska vara riktigt bra och en som är på distans i Halmstad som också verkar vara super bra.
Men när tiden är inne tar jag kontakt med båda och ser vilken som är mest prisvärd och vilken jag får bredast utbildning på. :)
Man vill ju ha bra förutsättningar att komma ut på arbetsmarkanden så fort som möjligt efter att utbildningen är klar. :)

Hoppas ni kommer få roligt på Big Comedy. När är det?

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

4 mars 2010 10:23

Hi hi ...jag lite avslöjad är jag minsann :P
Tänk att ngt så fånigt kan bli så bra :)

J a....vi får se hur det går idag, tyvärr känner jag mig sjukare än friskare...men jag måste jobba ! Jag måste på intervjun!!

http://www.missvivis.se

 
Ingegerd

Ingegerd

4 mars 2010 20:57

Hej du har något att hämta på min blogg!

http://hovsing.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards