Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Hälsa, kost och fysisk aktivitet.

Av Dream Maddo - 28 april 2010 00:12

Jag fick en komplettering i delkurs ett i kursen hälsa kost och fysisk aktivitet som jag läer för tillfället. Jag sköt på kompletteringen till ett tillfälle då jag skrev fler arbeten. Att ha en skrivuppgift och läsa i övrigt tycker jag inte funkar så jag brukar se till att skriva kompletteringar när jag tentar i övrigt.


Fick mail av läraren:


Hej Maddo
Ursäkta att svaret dröjt, men nu har jag läst (se bifogad fil).
Jag rapporterar in betyget G på delkurs 1 - MHG135 vt10. Det tar sedan ett par dagar tills detta registreras på studera.se.

 

Självklart skrev hon inte Maddo men ni förstår vart jag vill komma. Jag är godkänd. Detta känns bra. Promenaden med Tessan gick bra också. Gött. Det rullar. Håll tummarna för att jag får pluggat ordentligt imorgon också! Ugh, måste ringa jobbet också, har inte haft någon bra koll på läget framöver och nästa vecka kommer skita sig. Aj aj. Hoppas de inser att jag ändå gör ett bra jobb. Hoppas kunna byta dag bara.

 
 
sara

sara

28 april 2010 08:44

Skönt att du har godkänt nu!
Mjo, mitt fokus var väl lite splittrat om jag säger så... GAH. Jag fattar mig inte på deras sjuka diciplin.

Nu när du säger det så brukade Js morbror lägga barnet i vagnen utanför huset (de bor på landet) när hon skulle sova... men visste inte att det funkade så på förskolan. :-)

Jo, jag vet. Svart på bröllop. Grejen är ju att jag inte ska på själva cermonin (de har redan gift sig i ishotellet i jukkasjärvi) utan bara på festen. Så det blir lite mer fest än ren bröllopsfest. Kanske funkar då...

Lycka till med plugget!

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

28 april 2010 09:31

Hejja Maddo frisk humör det är hon som pluggar gör, godkänt godkänt godkänt* ... okej det var en riktigt usel hejarramsa , men du fårstår andemeningen ;)

Jag finns kvar här så satsa du nu på dig själv och det du behöver istället för att känna tidspress ;)

Hmmm crosstrainern matchar inte TVn ... :P

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

28 april 2010 14:45

Nej nu får du sluta läsa min blogg och ta tag i böckerna ;) du kommer känna dig sååå mycket duktiga och bättre när du läst lite ...då släpper den dära tentaångesten lite !

*massa kramar*

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

28 april 2010 16:23

Sant! Man får alltid en andra chans! (okej en sanning med modifikation eller vad man ska säga , men iaf ... )
Skönt att du itne känner dig stressad för det brukar bara sätter käppar i hjulet!
Nepp nu ska jag sluta snart... iväg till stan och lite fotbollskväll med syster & hennes man *mys*
Det var evigheter sedan jag var ute och det ska bli jättekul! Speciellt efter idag för jag ahr haft sååååå tråkigt på jobbet... :P
Kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se