Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Svårt att slänga.

Av Dream Maddo - 28 april 2010 18:48

Jag har så svårt att göra mig av med saker. Alla mina papper från gymnasiet finns kvar. Varför jag nu skulle behöva mina mattepapper? Inriktningspapper kan jag förstå. Det är faktiskt saker jag kollat i under mina universitetsstudier. Men vem bryr sig om hur jag skrev en uppsats för åtta år sen? Ändå är det så svårt att slänga. Jag vill ha ett rent hem utan onödiga papper och prylar. Utan för mycket krimskrams. Mjukt men ändå "cleant" som jag skulle uttrycka mig. Personligt men ändå strikt. You name it! Det är nog dags för mig att göra en storrensning igen. Vad ska finnas kvar och vad ska bort? Jag brukar göra rensningar med jämna mellanrum och aldrig har de rensningarna lockat lika mycket som under tentaperioder. Annars lockar det inte alls! Jag känner att jag behöver kolla lite mer på protein, kolhydrater och fett. Vad har vi dem till och hur mycket behöver vi?


Jag har däremot koll på E%, jag vet hur jag räknar kcal (kilokalorier) till kJ (KiloJoule) och MJ (MegaJoule) och vidare till E%. Jag vet hur mycket protein, fett och kolhydrater som rekommenderas och jag har någorlunda koll på vätskebalansen. Jag behöver träna på fetterna och allmännt om rekommendationerna av dagliga intag. Mer än såhär kan jag inte göra.


  

Visserligen sitter jag inte i sängen längre och pluggar men... vid datorn!

 
 
Teija

Teija

28 april 2010 19:10

Grattis, vad kul att det blev godkänt:D

Hihi, här ser du en till som samlar på papper... vad sägs om alla papper för tre barn vad det gäller dagis och skola mm. Vi får la peppa varandra att använda runda arkivet;)

Hm. Jo vi har eget men det går på lågvarv just nu. Kände mig väldigt stressad vid intervjun, tror inte att han fick ett så bra intryck av mig. Men som sagt, det får väl vara en sport då att söka jobb.

Kramisar till dig goa vännen, hoppas du har en finfin kväll:D

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
Sandy

Sandy

28 april 2010 20:04

Duktiga du! Jag har nollkoll och får inte in någonting i mitt trötta huvud =/ Jag vill vara klar i huvudet NU! Om än bara för 24 timmar framöver =/

http://tobax.se

 
Teija

Teija

28 april 2010 23:09

Tack Maddo, det gör gott att du håller tummarna för mig:D
Haha, det gäller att vara förnuftig så man inte hivar iväg något viktigt...
Måste fråga, gillar du Darin? Hörde honom idag på radion och jag gillade låten från början (även om jag missade honom i melodifestivalen)..
Kram:D

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
sara

sara

29 april 2010 06:58

haha jag är likadan. Och tro mig, jag har kvar i princip ALLT även från grundskolan. Låg+mellanstadiet är på vinden hos mina föräldrar. Hög är i en garderob i mtt flickrum och gymnasiet är på vinden här där jag bor nu... Fråga inte varför det skulle vara roligt med gamla matteuppgifter men jag kan bara inte!
Gör ditt bästa och går det så går det!
Krama!

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

29 april 2010 07:52

Jag är tvärtom istället..
Jag kastar för mycket istället så jag får fixa nytt hela tiden. Papper är inte min starka sida.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

29 april 2010 09:43

Ibland behöver man bara lite extra tid för att kunna släppa saker och inse att man inte behöver dem, även papper :)
Däremot tycker jag man kan behålla saker man är stolt över prov, noveller, uppsatser som man är nöjd med, det tar ju inte SÅ stor plats ;)

http://www.missvivis.se

 
sara

sara

29 april 2010 21:19

LYCKA TILL IMORGON!
Gör ditt bästa så hoppas vi på att du kommer på rätt sida om strecket!
Heja heja Maddo!
Kramar

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se