Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

En sommar med satsning på mig själv.

Av Dream Maddo - 21 augusti 2010 08:05

Sista natten är nu spenderad på SPA:t och jag måste säga att jag längtar hem. Hem till min säng. Min tuss och det som hända ska när jag kommer hem. Livet är underbart helt enkelt.


Jag har bestämt mig för att ge er en serie med bilder och beskrivning av min tripp hit men jag tänker inte stressa. Det kommer bli liknande den jag gjorde när jag var till Öland tidigare i somras.


Denna sommaren har jag verkligen satsat på mig själv. Jag har åkt till sthlm för att försöka ta tillvara på min familj. Även om det gick sådär så gjorde jag det åtminstonde. Sen har jag satsat på att göra en riktig semester med underbara vänner och för första gången i mitt liv har jag valt att inte planera en semester. Vi visste inte hur vi skulle åka eller vart utan bara att vi skulle åka. Det blev Öland. Nu har jag satsat på mig själv i tre dagar, att vara på SPA har på något sätt fått mig att inse olika saker. Men det är ju dumt om jag skriver om det innan ni får SPA-serien.


Nu ska jag äta den underbara frukostbuffén och sen spana lite i shopen. Packningen är redan gjord och jag funderar på att ta mig ut på en promenad innan jag åker hem.

 
 
Vivi

Vivi

21 augusti 2010 09:04

Gud vad härligt, tre hela dagar! Mycket bra...det behövdes säkert ;)
Låter som om du är på rätt väg, ta till vara på det du vill ta till vara på!
Ska bli spännande att få se lite bilder och höra vad du kommit fram till!
Kramar

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

21 augusti 2010 10:05

Den serien med bilder väntar jag med spänning på :)

Vad härligt det låter som om du har haft det. Kul att du åker hem med den inställningen. Spa´t har gjort dig riktigt gott :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

21 augusti 2010 10:13

Låter underbart. Vill också åka på spa någongång..! Ser fram emot spa-serien sedan :-)

http://smuppra.blogg.se

 
marica

marica

21 augusti 2010 21:26

Har du varit iväg helt själv vännen? Gud så underbart, vart? KRAM

http://maricaaberg.blogg.se

 
Sussi

Sussi

22 augusti 2010 10:55

Många av bilderna tar jag på mig själv. Alltid blir det någon som blir som jag tänkt mig. Vissa tar sambon av mig. Ibland frågar jag men ofta tar han dom mest konstiga bilder som går att använda i bloggen ;)

Ska bli kul att se bilderna sen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marica

marica

22 augusti 2010 17:10

Vad kostade det? Om jag får vara nyfiken såklart :)
Hoppas du får en mysig kväll! Nu hr sommaren gått o vi har inte setts men det ska bli av i år men får bli i höst!
KRAM

http://maricaaberg.blogg.se

 
Anna

Anna

23 augusti 2010 00:22

Det låter så härligt alltihop!! Skickar ett gäng med kramar till dej och jag är så glad för din skull!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards