Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Semester 2010 - Del 2

Av Dream Maddo - 26 juli 2010 20:30

Måndag - Dag 2


God morgon!

  

 

Tält-fix!


     

Promenad och disk


På måndagen vaknade vi tidigt. Jag och Jenny låg och pratade massor och Tessan betedde sig någorlunda bra. Efter en gemensam frukost packade Söt och Jenny ihop tältet medan jag passade på att motionera Tessan, diska och packa om lite i bilen för att få plats med allt.


     

Borgholm och SolidenSen blev det en liten roadtrip - Borgholm, Soliden och "tältshoppingen" där jag köpte en tunika, lila bajspåsar och ett durkslag. Johan köpte en fanta och ett laptop-skin, Jenny köpte en glass.


  

Sola med Tessan - Jag kan läsa bok samtidigt!!!


    

Studsmattorna på Öland är ett måste!


Vi begav oss mot Saxnäs hundbad för att bada. Riktigt bra tänkte vi eftersom Tessan var med. Sunkig botten och en rätt liten och tråkig strand möttes vi av. Tråkigt men sant. Positivt att säga är att Tessan betedde sig riktigt bra. Hon gruffade till en gång och jag fick lägga omkull henne en gång men ingenting hon direkt startade. De flesta läten ignorerade hon och när Söt skulle ta med henne och bada låg hon hellre brevid mig när jag låg och läste. Underbara hund!  

Matchande skor!


Jenny tappade sin sko någon gång efter badet...


     

Sonjas Camping


Vi körde förbi Sonjas camping där vi fick låna toalett och  kök.


     

Vägra mygg!


      

Tältfixarna!


Därefter blev det en tur till Hornsjön. Jag och Jenny var trötta på sunkig botten och ville ha ett ordentligt bad. Här badade jag näck. Det förklarar nog hur öde det var. Plötsligt hörde vi ljud! Efter ett tag insåg vi att det var hästar. Vi hade alltså hästar som grannar i en inhängnad några meter från oss. Snacka om natur! Så mycket natur att myggen kom fram. Fy fan!


        

Solnedgången vid sjön och vi satte igång att ryka bort myggen!

 


 

Myspys! 

 
 
Sussi

Sussi

27 juli 2010 09:56

Å så mysigt det låter.. Allt utom myggon och sunkig botten då förstås..
Härligt att bo så nära naturen. Om man är många vill säga annars hade jag nog varit livrädd hihi

Vi lejde bort syllbytet på hälften av huset men det är en kostsam historia. Mycket billigare att göra det själv. Annars räcker inte dom lånade pengarna till heller..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

28 juli 2010 00:46

Åh vad härligt det ser ut!!! Jag unnar dej verkligen en underbar tid på Öland!!! Kramar.

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido