Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 maj 2013

made

Av Dream Maddo - 11 maj 2013 20:38

Är det någon som sett programmet made på mtv? Jag gillar det men mtv har ju försvunnit från basutbudet så ser det inte längre.. men jag har många gånger kännt att jag vill vara med i något liknande. Göra det man vill liksom. Satsa. Ha någon vid sin sida som hjälper en att kämpa. Jag är så beroende av att ha någon vid min sida. Det är en insikt som är svår att hantera och jag försöker verkligen överkomma mitt beroende av någon vid min sida. Ibland går det bra. Som när jag träffade sambon. Då var jag egen. Jag styrde mitt liv. Jag var igång. Men livet stannade och motivationen försvann. Jag skulle behöva stöd att komma upp igen. Men hur får jag det? Hur hittar jag vägen själv? Jag känner mig så låst. Tycker inte att jag räcker till. Jag vet inte heller riktigt vad jag vill. Gå ner i vikt. Ja, det vill ju alla men jag hatar att bara vara den som vill gå ner i vikt. Det ska vara en bonus. Jag vill göra något jag mår bra av. Något som ger energi. Det är nog dags att köpa ett cykelfäste till min cykel, om jag hade haft det hade jag och dottern cyklat lite denna vecka.


Tyvärr har ju en del vänner försvunnit och andra kan inte ses när skruttan varit sjuk. Där står jag igen. Jag känner en sån otrolig tomhet och det är verkligen tråkigt. Jag vet ju att det finns folk. Det finns bara inte den där coatchen. Den där extra pucharen. För jag brukar vara den som puchar på och frågar vad man vill med livet. Jag brukar lägga ner själen i det jag gör. Sambon säger att jag gör mycket för andra. Jag skulle vilja påstå att jag inte vet hur jag kämpar för mig själv. Sambon är i england  nu. Jag har bett honom kolla på en vagn. Jag tror jag känner honom rätt, han kommer inte leta. Om vagnen står framför ögonen på honom kommer han kolla men annars...nej. Men egentligen borde jag vara nöjd med det jag har. Jag har blivit medlem i en grupp som pratar barnvagnar och jag har förälskat mig i Emmaljungas danska big star supreme. Den är STOR. Får en normal vagn, som i våra ögon är stor, att se ut som en dockvagn! Sen är jag småkär i engelska mamas & papas stilrena vagnar.


Nu har vi sålt vår lägenhet och gick med plus. I tillfälliga hemmet som blir har vi rivit köket och ett nytt ska beställas. VVS;are ska kontaktas och sen är ju sambon en fd. montör och har byggt en del butiker så han ska nog klara av ett kök! Kommer kännas så lyxigt med nytt kök även om det bara är ett ikea-kök. Varken jag eller sambon är några ikea-fan men det är billigt! Hade vi valt fritt utan ekonomiska begränsningar så hade vi valt ett annat kök är ju en sak som är säkert!


Det tråkiga kommer bli att lämna en lägenhet som man precis blivit klar med och som man känner har blivit ett hem ganska nyligen.

 
 
Sussi

Sussi

12 maj 2013 11:26

Alla behöver vi någon vid vår sida! Knepet är bara att hitta rätt person. Du verkar dock vara aktiv i ditt sökande då du går med i grupper och bjuder till. Den rätta kommer dyka upp.. Oftast är det tyvärr dom personer som ger mycket till andra som andra tar för givna och inte ger tillbaka till. Vet inte, men tycker mig hört om andra som fått barn att deras gamla vänner inte finns kvar..
Kul med lägenheten dock, att ni gick plus. Ett nytt kök är alltid trevligt. Kul att unna göra som man vill..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

19 maj 2013 20:02

Åhh vad tråkigt att dotter din varit sjuk! Hoppas hon mår bättre nu och att ni resten i familjen sluppit blivit smittade. Jag har inte heller haft tid för bloggen på ett tag. Jag har varit iväg på en liten weekend till Säfsen.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Dream Maddo

1 juni 2013 21:33

Jag såg det i din blogg! :) Har dig på bloglovin så jag kan spana på bloggar. :) Det är min egen jag är kass på.. :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skapa flashcards