Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Slappa, städa och planera!

Av Dream Maddo - 11 maj 2010 14:16

I morse la jag mig i soffan och såg på Ceasar Millan innan jag tog Tessan. Efter promenaden gjorde jag frukost. Kollade mailen, bloggade och åt frukost (på samma gång! Simultankapacitet! Hihi). Därefter gjorde jag en kraftansträngning och såg på... Ceasar Millan. Nu är säsong 2 avslutat och jag är redo för säsong 3. Två kvar alltså. Sen ska jag se om dem. Bästa sättet att verkligen lära och ta till sig är att se om.


Utöver det har jag diskat för tredje gången denna vecka, satt ihop vårt nya (tack Sandra) vardagsrumsbord. Och det kan verkligen göra en hel del när bordet får en annan form. Jag känner att vi nu har mer luftutrymme i vardagsrummet. Mycket skönt! Jag har också betalt räkningar, jävla el att komma nu! Och skulder som uppkommer utan VISA-kortet. Nu ska jag bege mig iväg och handla toapapper och lite mat att ha hemma. Kanske att jag ska kolla på vad jag behöver först? Hihi. Det börjar bli dax för en Detox nu så jag tänker nog inte köpa allt för mycket. Sen borde jag kolla på semester och möjligheter till det. Det känns som om alla planerat sin semester redan!


Jag och Jenny pratar om att åka till Öland för det är något vi verkligen vill och har bra minnen av. Det finns en hundstrand där också. Mycket positivt! Sen vill mamma att jag ska komma upp till Stockholm. Jag har ju sommarkurser också. Vi får se hur det artar sig.

 
 
Sussi

Sussi

12 maj 2010 07:29

Je eller hur.. Varför kommer vissa räkningar mitt i månaden. Vi hade också så förr men vi ringde och frågade lite snällt om vi fick byta betalningsdag och det gick bra :)

Vi har inte planerat mer semester än att vi ska renovera. Kanske det kan bero på att jag antagligen kommer vara ledig hela sommaren..
Men i övrigt. Hemma blir vi :(

Vad skoj att du har varit med och demat dom flingorna. Dom blev genast min favorit. Lite dyra men dom var värda pengarna :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards