Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 18 november 2011

lösenordsskyddning

Av Dream Maddo - 18 november 2011 12:35

Jag skrev ett inlägg med lite hopp om framtiden i fokus. Men sen blev det tunga saker såsom irritation till alla som tycker att jag bara borde gå ut och leta nya vänner. Frustration över att inte ha pengar så att vi ens kan köpa ett busskort så jag kan åka iväg om dagarna för att träffa folk. Jag har egentligen inte ens råd att gå ut och fika. Matkontot på ica innehåller 20 kr och det ska räcka till den 25:e. Min ekonomi är körd i botten och jag vill inte höra att det löser sig. Jag vill inte höra att det är synd om mig. Jag vill ha möjlighet att säga hur det är utan sympatier och allt som det kommer med "det löser sig" osv... Jag vill inte höra att jag ska leta nya vänner för vänner är inget man skaffar på en vecka. Det är kompisar eller bekanta man skaffar. Det är VÄNNERNA som jag saknar. De personerna som gör vardagen enklare att överleva.


Det har blivit vissa positiva förändringar i livet och jag skrev om dem i förra inlägget med lösenord. Jag orkar inte ta om det igen. Bloggen har blivit lite ångestladdad den sista tiden. Det lär bli fler lösenordsskyddade blogginlägg framöver.

 
 
Niklas Persson

Niklas Persson

18 november 2011 12:56

Visst är det skönt kunna få ha en dålig dag eller bara spy ur sig sina problem UTAN att få en massa klämmchecka kommentarer om att det blir bättre och det ordnar sig. Kommentarer dom som ger dom varken menar eller har koll på om det stämmer!

http://farbrorn.bloggplatsen.se

Dream Maddo

4 december 2011 18:21

Tack! Precis en sån kommentar jag behövde just då! Varit inne på din blogg ett par gånger men har mått för dåligt för att kommentera, det kommer... Tack igen!

 
Vivi

Vivi

18 november 2011 13:48

Jag förstår din frustration, det gör jag faktiskt, men det blir lite dubbla budskap. Kommentarerna är säkert bara meningen att få dig på bättre humör genom att folk visar att de bryr sig om dig.
Men du måste göra det som känns bäst för dig, du måste var riktigt självisk just nu, bara tänka på vad du behöver. Pröva att stänga av kommentarsfunktionen ett tag eller skriv med lösenord.
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

4 december 2011 18:20

På vilket sätt blir det dubbelt? Jag ber folk som har såna kommentarer att hålla dem inne för att de sårar mer än de hjälper. Sen skrev jag också i detta inlägg att jag kommer använda mig av fler lösenordsskyddade inlägg.

 
Sussi

Sussi

20 november 2011 21:51

Ibland vill man kanske inte ens ha kommentarer på det man skriver utan man vill bara skriva av sig lite. Och det har man all rätt att göra i sin egen blogg. Det är lite tråkigt att man inte ska kunna skriva vad man vill utan att få så trista kommentarer. Det där med att folk inte läser hela inlägget märker även jag i min blogg.
Frågar lite försiktigt om jag möjligen kan få lösanordet? Du behöver absolut inte ge mig det om du inte vill. Du bestämmer.. :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

4 december 2011 18:19

Usch så tråkigt att det drabbar dig också, men skönt ändå att inte vara ensam om det!

Kramar ♥

 
Niklas Persson

Niklas Persson

5 februari 2013 15:50

Så lite så! ibland träffar man rätt med sin kommentar och det är ju alldeles lysande! :D

Du är välkommen läsa när du vill och kommentera då du vill :D

http://farbrorn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards