Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Sjukdommar och tempo.

Av Dream Maddo - 4 maj 2011 08:29

Det är mycket på gång nu. Massor av händer. Datum som ska firas och skrivas in i kalendern. Exempelvis fyller lillebror år och för första gången tänkte jag komma ihåg datumet. Sandra fyller också år snart. Halkan är bokad. Veckan efter halkan är det körning fem dagar i rad. Sen kommer Olof ner snart också. Det kommer storhelg och sen sommarjobb. Bad om en ny kurs i skolan, har egentligen ingen press på mig för jag har gjort allt jag ska göra denna termin och CSN vet jag kommer utan att ifrågasättas. Överväger att jobba istället för att leva på CSN. Uppenbarligen har jag tid att plugga samtidigt. Jag skulle behöva klippa av mig lite hår. Varför är frisören så dyr?! Tessan mår bättre nu också. Hennes klant till matte skulle ju ge henne smärtstillande två gånger om dagen. Igår vägrade hon och då tänkte jag att vi går ut först och tar tabletterna sen. Men det glömde matten. Så när hon skulle ge mat på kvällen såg hon de ensamma små tabletterna som låg och väntade på att gå ner i Tessans mage. Nu ska jag se till att gå ut med vovsan. Skönt att kunna gå ut på promenad igen. Man får lite abstinens när man inte får frisk luft.


En av mina inneboende är sjuk just nu så jag försöker få in så mycket syre som möjligt i lägenheten för att undvika smittspridning. I stillastående luft sprids förkylningar i en jädra fart. Är glad att det är väder man kan vara ute i. Så håll nu tummarna för att jag förhåller mig frisk. Blir jag sjuk är jag i regel jävligt sjuk, vill inte!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se