Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Big surprise!

Av Dream Maddo - 4 maj 2011 17:28

Va och fixade en finfin sak idag. Vet att den som fixade det gillar att läsa bloggar men tyvärr kan jag inte avslöja vad jag gjorde. Tänkte att det skulle bli en överraskning imorgon. Så hemligheter is tha shit!


Idag var jag på skolan och köpte tre böcker. Det är för kommande kurser. Den ena boken är medicinsk grundkurs och jag tror att den både är svårast och mest intressant. Det är nytt för mig åtminstonde.


Köpte en present till lilla Filiph idag också. Tur att det alltid finns någon rea för barn. Det är ju svindyrt med barn! Ändå vill jag ha egna... Japp, det är bara börja tjata på Olof då. Haha.


Jag och Tessan gick in i skogen idag och där fanns en annan hund som hon skällde på en gång. Jag sa till henne och hon lyssnade. Första tillsägelsen! Helt otroligt. Min skrutta. Sen passade Tessan på att sno den andra hundens pinne, inte helt snällt. Tessan snor alltid saker när hon vet att den hon ska ta från inte ser. Den andra hunden var jätteförvirrad ett tag, sen hämtade den två nya pinnar.


  Jag och Tessan i Vättlefjäll.

 
 
Ingen bild

den som gillar att läsa bloggar!

4 maj 2011 19:42

fin blogg. hoppas du blidde nöjd med "saken" :) KRAM!

Dream Maddo

4 maj 2011 20:45

Ooh, du kom hit! :) Roligt! Jaa, jag är jättenöjd! Ska lägga upp bild sen också :) Tack!! Kramar!

 
Anna

Anna

6 maj 2011 22:27

Vad roliga ni är!!!! :-D

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

10 maj 2011 15:30

Tack :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se