Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 november 2011

En bra dag!

Av Dream Maddo - 12 november 2011 20:45

Olofs kompis skulle komma ner igår. Vilket han gjorde. Men han drog ut med några andra polare och idag åkte han iväg över dagen, sen ringde han och fråga om vi va sugna på bio ikväll vilket jag inte var. Olof tackade också nej. Så nu står vi här med en jäkla massa kött, gör klyftpotatis i ugn och en kall sås med stekt kött. Köttet är det enda som är kvar, resten reder sig självt. Olof står vid spisen. Sen jag blev gravid hjälps vi åt mer i köket. Vi gjorde även en vit chokladpannacotta vilket blir riktigt gott ikväll när den stelnat (om vi är vakna då, haha). Inte lider jag av att inte ha sällskap men det känns lite tråkigt eftersom jag är van vid fullt hus i Göteborg.


Idag tog vi en långpromenad och jag lekte lite med mitt nya objektiv som jag fick i födelsedagspresent av älsklingen. Vi bytte objektivet till ett fast objektiv 55 mm f/1.8 för er fotointresserade! När jag orkar hämta kameran kommer det upp en bild men just nu sitter arslet fast, tro mig! Efter promenaden åkte vi till Kista galleria och kollade på skor samt köpte mjölk. Olof är en mjölkoholic så det går åt en del mjölk här hemma. Inga skor hittade vi. Jag är sugen på ett par over-knees men icke. Står inte på modet så de finns inte i butik. Blä! Men får spana vidare. Lovade en rensning av skor om jag hittade ett par, bra övertalningsteknik! Hihi.


Nej, dagen har varit bra. Jag är helt slut och ligamentssmärtorna i magen går inte att beskrivas, är less på att inte kunna röra mig utan att känna dem. Men over all; en bra dag!

 
 
Sussi

Sussi

13 november 2011 17:33

Jag tycker nog att det var lite taskigt av Olofs vän att inte komma när han sagt att han skulle. Även om ni inte tog det så hårt så tycker jag man ska hålla vad man lovar..
Men visst är det väl typiskt! När man själv är redo för ett visst mode då är det helt ute. Så är det för mig med. Man ligger nog lite efter ;)

Bastukväll skulle faktiskt vara riktigt kul som tjejkväll. Det är ingen som gjort det tidigare i alla fall. Vi får väl se om man orkat plockat bort allt därinne och städat innan det är min tur i april.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

13 november 2011 20:48

Jag håller med dig, men kan inte lägga energi på hans vännet...tyvärr :( Säger ju vad jag tycker och sen måste jag släppa det.

Kramar

 
Sussi

Sussi

13 november 2011 18:05

Det roliga är att vi faktiskt gör så. Vi alla köper två lotter var och sen lägger vi ihop dom och drar sen två i var. Så vem vet, det kanske var jag som köpte en av vinstlotterna i alla fall bara det att man inte fick äran att skrapa den ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

13 november 2011 20:47

Aha, men då får du markera lotterna! :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards