Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Samma visa varje år: Jag hatar våren!!!

Av Dream Maddo - 16 april 2010 21:58

Jag mår illa. En hink är placerad brevid sängen. Egentligen vet jag ju att det inte handlar om magsjuka eller något sånt utan att kroppen är så totalt utmattad av pollen. Jag mår alltid illa när jag är trött (alltså utmattat trött). Men jag måste ju ta tillvara på solen, den ska vara bra för depressionen. Däremot bör jag inte vara ute mitt på dagen - för pollen. Jag blir febrig och trött. Plötsligt slår det mig: Det är därför jag hatar våren! Nu minns jag. Samma visa varje år.

 
 
Anna

Anna

16 april 2010 23:59

Jag har en allergisk man, så jag ser ju hur det påverkar honom. Själv ar jag bara lite allergisk, men jag lider verkligen med dej nu!! Våren som egentligen ska vara en underbar tid! Har du funderat på hypersensibilisering? Har du det så jobbigt skulle jag prova! *kramar bort snoret* (haha)

http://kavril.bloggplatsen.se.

 
sara

sara

17 april 2010 09:35

Nix inte allergisk som tur är. Men däremot har jag hål i gommen där mat och dryck jämt åker upp, och som ska snytas ut. Därav att jag vet hur mycket mat som får plats i näsan. Det är helt sjuka mängder!

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

17 april 2010 11:09

Att behöva må så dåligt av den härligaste årstiden! Att vara allergisk måste verkligen vara hemskt!!
Du vill alltså har regn. Har hört att en pollenallergiker mår som bäst när regnet sköljer bort all pollen?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

17 april 2010 15:36

Vad jobbigt :(

hur har du gjort för få de runda hörnen på om mig och bloggen osv?

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

kryddan

17 april 2010 20:01

ojdå :( hoppas du inte är magsjuk då.... sänder en massa kramar :)

 
Maddo

Maddo

18 april 2010 08:13

Kryddan: Nejdå, det var det inte. Mensvärk! BLÄÄÄ

http://blogg.dreammaddo.se

 
Bibbi

Bibbi

18 april 2010 08:32

God Morgon Maddo. Du har det jobbigt nu men visst är våren fin när allt börjar växa och värmen sakta träder in. Jag är också pollenallergisk bland annat så jag vet hur det känns. Det är så märkligt att man blir febrig men kroppen slår ju emot så mycket den orkar.

Jag tar mina kortisonsprayer nu och märker att det gör lite nytta. I morgon kan jag gå till apoteket och hämta ut pillerna och då ska jag också träffa en konsulent på bostadsföretaget som förhoppningsvis kan ge lite vägledning.

Krya på dig och HOPPAS verkligen att du kan vara ute och njuta lite idag.

Varma kramar från Bibbi

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Sally

Sally

18 april 2010 08:43

Voff =)

Matte är så trött i mössan så jag får väl gå in och berätta själv då.... Jo, lammet har blöja på sig för den har ingen mamma utan bor hos sin husse. Inne i huset. Och husse säger att den inte säger till när den vill gå ut.

Ingen hund alltså =)

Så. Nu vet du.... Ha det hundkul idag.

Voff

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards