Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Nu ska jag bli rik!

Av Dream Maddo - 22 mars 2010 10:28

Jag har gjort så bra jag kunnat på skolarbetet och skickat in det. Kanske bör kolla på kompletteringen nu?


Pernilla kommer hit idag, vi skulle haft hunddejt men Max haltar så det blir istället en kortare dejt med Pernilla. Kanske finner jag motivation till att träna i eftermiddag?


Nu ska jag ringa om jobb. Det verkar som om jag, än en gång, fått ett tredje jobb. Denna gång är det inte heltid utan endast 90 min/vecka. Det går nog lite bättre än det förra. Jobbet har jag hunnit diskutera, få, förlora och återigen få. Kändes konstigt när chefen ringer tillbaka och säger att hon hade missförstått och gjort fel. Bra men konstigt. Helgen var lite präglad av att jobbet försvann framför ögonen på mig lördag morgon.


På tal om jobb har jag mailat lite med en tjej på fysiken som kan tänka sig att hoppa in någon lördag vid behov för min del. Det känns bra. Denna vecka tar Sandra mitt vattengympapass för jag ska äta våfflor med Nina (det är hälsa om något!). Vid närmare eftertanke behöver jag nog träna idag. Kanske imorgon också? Sandra har ju a-box på tisdagar.


Men först ska jag passa på att äta något så jag orkar cykla och möta Pernilla idag. Jag ser ljusglimtar men helgen präglades av jobbförlusten och att jag inte gjort klart skolarbetet. Nu är skolarbetet klart, mensen över och jobbet räddat. Kvar är: Föra över bilder från kameran så ni kan få se lite bilder. Det har jag tänkt i en vecka, händer något då? Nä. Snart kommer pengarna också och  än en gång fachineras jag av att man  kan leva så bra utan pengar (hade glömt skicka in timrapporter så det var endast CSN som kom). Men nu kommer snart pengar åter. Sparkontot ska fyllas upp inför sommaren. Ny hundmat köpas och för Katarinas skull bör vi införskaffa en skoförvaring, hon får snart tuppjuck på mina skor.


För min skull hade jag velat fixa i förrådet. Ta ner skiten som ska till förrådet. Finna en balans i diskandet. Hitta en lösning på hur badkar och handfat blir och förhåller sig rena och... Jag behöver någon som gör de tråkiga hushållssysslorna. Att bli rik kanske inte är en så dum plan ändå?

 
 
sara

sara

22 mars 2010 13:38

Bli rik och utnyttja rut-avdraget :-P Vore himla skönt med en personlig städare! Min moster har faktiskt superlyxigt då hennes städerska förutom att städa också stryker allting åt henne och jag tror hon diskar också... Fatta vilken lyx?!

Missat hela den här jobb-karusellen, verkar riktigt jobbigt! Tycker ändå det är bra att chefen kan inse och stå för att hon har haft fel, inte alla som kan!

Ja skönt med pengar snart, jag ligger precis på gränsen på min budget (fast har då betalat mer mat än jag ska) så ska bli skönt med tillskott :-)

Hoppas du kommer på ett bra system med städningen! Kram

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

22 mars 2010 16:04

Ohh vad är det för jobb ? Vad skönt att det verkar lösa sig lite nu då, det suger verkligen när man hoppas på ngt och halv om halv får saker lovat och sedan skiter det sig iaf :( vet faktiskt hur det känns för så har det ofta varit med mina jobb!
Men som sagt, skönt att det verkar lösa sig :D
Ja... bilder är kul! Själv har jag varit dålig på att fota sista tiden...men nu kommer ju våren på riktigt snart så då är det är det bara att ta sig ut i naturen! :)

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

22 mars 2010 18:22

Drömmar av silver drömmar av guld!
Vad bra att jobbet räddades...Inte så kul om det bara flyger iväg framför näsan....

http://metrobloggen.se/horisont

 
Zandra

Zandra

22 mars 2010 20:10

Hum.. tror min först kommentar försvann.
Skrev i alla fall att jag vred om två ryggkotor i högstadiet när jag skulle göra en handvolt och landade fel.

Och att jag får läsa ikapp här en annan dag :P Första skoldagen gjorde mig så vansinnigt trött!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards