Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Pink, pinka, pinked?

Av Dream Maddo - 29 januari 2010 21:59

Jag hade förberett mig på att lägga in en stöt på mina klasskamrater. Kanske peta till kulorna.. okej, jag inser att min humor är låg. Det blev ingen biljard så inget stötande på kulorna... Haha.


Dagen kan sammanfattas såhär:


- I pinked on you.


Det var min kommentar när jag gjorde en rosa prick på Sandras hand i början av lektionen. Sen kunde vi glömma bort koncentrationen och det var bara inse att vi har riktigt roligt ihop. Det känns skoj att komma till skolan numera. Inte tungt som det gjorde i höstas. Jag är supernöjd med mitt liv just nu!
Bild tagen från Sandras blogg!

Sandra tog en bild på lektionens snack.

Stal bilden från hennes blogg!

 
 
Sussi

Sussi

30 januari 2010 11:37

Vilket färgglatt och roligt snack ni hade :-)

Min blogg har varit väldigt soft sistone. Det är nog bara för att stressen att göra en massa är borta. Jag är liksom bara hemma men det blir nog som normalt om 1½ vecka igen. Då måste jag ju tyvärr masa mig till jobbet igen :-(

KRamisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

30 januari 2010 16:47

Man måste ha lite "flummiga" lektioner ibland. Det blir som roligare då. ^^,

Jag är 168 cm lång. :)
Så jag är ju lagom liksom om man tänker BMI. (men sådant går inte riktigt att förhålla sig till)
Där emot är jag 87cm runt magen (putmage och kärlekshandtag) och bara 70.5 cm runt midjan. Jag ser helt opropertionerlig ut. :S Och det är det jag vill få rätt på..
Jag vill som "tighta till kroppen" helt enkelt. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

30 januari 2010 19:44

tack kära du! det är bara att vänta på att det snart gr över, och att hon inte får kronisk ITP...
kramar

http://www.thedarkcrystal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se