Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

E-polisen tackar google!

Av Dream Maddo - 1 december 2009 18:19

Idag är det bakning som gäller. Eller så nära inpå man kan komma. Jag har gjort en sats pepparkaksdeg. Den ska dra till sig under natten. På ICA insåg jag att jag inte hade receptet och jag kan det då inte i huvudet! Tur för mig att vi har ICA Maxi. Otur för mig att de inte hade min kokbok. Tur för mig att det ändå fanns kokböcker. Synd att de inte överrensstämde med mitt recept här hemma och jag glömde fota receptet. Men tacka vet jag google! Tur också att hittarecept.nu finns så jag slutligen kunde hitta någon form av motsvarighet till det recept jag såg i någon kokbok på ICA. Varför var mitt recept så speciellt då? Jo, det skulle innehålla pomerans. Av alla recept jag såg på google innehöll de flesta grädde och det hade inte mitt recept även om jag tror det blir supergott. Nästa år kanske jag testar det. Hihi.


Eksta Pepparkakor fick det bli tillslut. Av det jag smakat så smakade det riktigt gott. Det var enkelt att göra och gick snabbt. Tummen upp för det! Receptet hittar ni här. Eftersom jag gör pepparkakorna själv undviker jag även e-tillsatser. Godare, mysigare, roligare och utan e-tillsatser. Superbra!


Förresten måste jag testa om det funkar med bloglovin' nu. En trevlig Elias mailade mig och meddelade att det skulle vara löst nu. Nästan så man kände sig elak när man mailade dem igår nu.


Följ min blogg med bloglovin

 
 
Sussi

Sussi

1 december 2009 20:11

Jag har aldrig gjort pepparkakor själv. Med mamma och syster bakades det när jag var liten men nu när man är äldre så köps det färdiga! Undrar om man ska för första gången i världshistorien baka själv i år!! Det tål att tänkas på..

Hoppas din vän spelar in så du kan se westlife. Synd när uppkopplingen inte är snabb nog.. Kan tänka mig att det hackar rätt så rejält då

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
ida

ida

1 december 2009 21:31

ahh okej nej då går de ju lite sämre såklart. åhh egen pepparkaksdeg, va mumsigt. hoppas dom blir bra i morrn:)

Åhh Elias har hjälpt mig många gånger. hihi. bra grabb de där;)

http://www.idapersson.se

 
Vivi

Vivi

2 december 2009 08:51

Jag ids inte baka pepparkakor i år ... det blir lussekatter istället med kesella & massa saffran, Mmmmmm...
Grejjen är att farmor gjorde fantastiska pepparkakaor och jag har ärvt hennes receptböcker, jag kommer baka pepparkakor den dagen jag hittar hennes recept :)

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards