Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Efter en lång väntan

Av Dream Maddo - 1 december 2009 09:49

Idag är det tisdag och bara dags att börja på ny kula. Det är inte bara en ny dag utan en ny månad. Frost ute och december. Snön kan vi ju drömma om i Göteborg. Första december innebär att man får öppna sin chokladkalender! Åh, så jag längtat! 
 
Ingen bild

Martin

1 december 2009 10:43

första december är det ju idag faktiskt:) och jag som fick en chokladkalender när jag var i skåne i helgen, men det glömde jag ju där... får äta upp innehållet i efterhand:P

 
ida

ida

1 december 2009 12:39

ja just det ja, nu får man äta chokladkalender. men sparar det tills älsk komme rhem. så kan vi ta bitarna tillsammans:) angående missat idol, kolla på nätet:) Brukar kolla på nästan alla program på nätet. slipper reklamen å behöver inte passa tider. perfekt:)

http://www.idapersson.se

 
Vivi

Vivi

1 december 2009 13:39

Jag har aldrig varit en chokladkalender tjej, men det verkar ha hög myshetsfaktor för de flesta ;)

Jag är så glad att de har repris på Greys Anatomy för det är det enda jag följer, men man kan ju inte vara hemma slaviskt varje onsdag kl 21 så då är det bra att det går igen på söndagar :)

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

1 december 2009 15:36

Drömma om snö - det är ju en mardröm!....

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
Maddo

Maddo

1 december 2009 17:10

Martin: Haha, typiskt! Mycket choklad för din del sen då! :P

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards