Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Rädd för halsont

Av Dream Maddo - 12 november 2009 15:50

Så fort jag får ont i halsen blir jag nojjig. Idag har jag ont i halsen. Innan har jag kännt mig lite hängig men inte direkt sjuk och det hade börjat kännas bättre... tills idag. Jag blir nojjig eftersom jag fick 40-gradig feber när jag bodde i Stockholm. Allt började med halsen. Det gick inte över och chefen på jobbet gav mig en varning för att jag var sjuk så mycket. Det kändes hemskt eftersom läkarna inte hittade någonting. Tillslut fick jag hög feber (dagen innan hade jag varit hos läkaren som hittat: inget!) och en "böld" på halsen. Det var lördag då. På söndagen hade jag fortfarande hög feber och remitterades till ÖNH (Öron Näsa Hals) på karolinska sjukhuset. De tog tempen som låg på 39,7 - i örat. Ni vet väl att den ljuger lite så 40 grader kan jag nog säga utan att ljuga. De gick ner med en kamera i näsan för att kolla halsen och konstaterar att jag har uppsvällda halsmandlar. What? Jag opererade bort mina halsmandlar som barn så det bådade inte gott tyckte jag i mitt febertöcken.


Jag fick ligga kvar tills halsmandlarna gått ner sig lite. Hade de svällt upp mer hade jag nämligen inte kunnat andas. Sjukt men sant. Jag fick dropp med antibiotika och tabletter med smärtstillande samt någon brus-tablett för halsen. Jag fnissade och tyckte att nålen var skoj. Jag är vanligtvis nålrädd. Sen dess blir jag nojjig att någonting sådant ska återkomma när jag får ont i halsen. Nu är det inte så att det gör ont i halsen direk men det känns svullet och jag inser själv att jag inte är fullt frisk. Rethosta har jag också. Men i övrigt är jag pigg och glad.

  

 
 
Sussi

Sussi

12 november 2009 19:15

Oj, då förstår jag att du blir nojjig!!! Usch så hemskt. Förhoppningsvis är det bara en vanlig förkylning du råkat ut för nu..
En kompis till mig hade en halsböld för några år sen. Jäklar så ont hon hade. Dom skar hål på den för att alla vätskor som samlades i skulle komma ut.. Jag kan säga att hon led under många veckor!!!

Krya på dig :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

13 november 2009 09:57

Ush stackare, förstår att du är nojjig, det hade jag med varit om jag avrit med om ngt så hemskt!!
Min syster blev varnad på sitt jobb... gick tillbaka trots att hon var sjuk och sedan hamnade hon på akuten med en akut och allvarlig bihåleinflammation.
Dumma chefer!

http://www.missvivis.se

 
sara

sara

13 november 2009 15:26

hoppas du är nojig i onödan nu. jobbig upplevelse du haft.

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards