Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 8 februari 2015

Liten blir stor

Av Dream Maddo - 8 februari 2015 22:32

Det går så fort. Dagarna. Helgerna. Hinner inte med.

Liten sitter med stöd.
Har råkat rulla men inte förstått principen ännu.
Ligger på mage en stund utan gallskrik.
Försöker krypa men glömmer överkroppen! Koordination noll!
Greppar ting.
Stoppar fingrarna i munnen och har röda märken på händerna.
Dreglar som attans.

Stora trotsar som attans.
Behöver sova ibland igen, trots att vi slutade i somras?
Pratar och börjar förstå dagar.
Vill spela hela tiden.
Är grym på att låtsas-leka!

Jag mår okej. Jag har hjälp nu för att slippa känna mig konstant stressad. Jag får dessvärre meddela att jag njuter mer nu utan hunden. Hon är saknad, självklart. Men inte sådär seg och dan som hon var i slutet. När hon var pigg och alert. Jag inser ju hur länge hon måste varit dålig med facit i hand. Trodde att det var åldern många gånger.. Stackare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards