Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 1 december 2014

nojjiga morsan

Av Dream Maddo - 1 december 2014 08:41

Liten låter i sömnen. Gnyr. Gråter. Låter på olika sätt som stora inte gjorde, vad jag minns? Sover på oss. Mellan oss. Då låter det mindre. Inatt var en bra natt sett till timmarna. Nattetid gör sig snoret påmint och det hörs när vi nattmatar och även under sömnen. Finns som en nässpray med koksalt till bebisar 0-2 år som hjälper massor. Men jag kan inte sluta nojja mig. Tänk om jag missar något? Var ju chill med stora och missade många öroninflammationer exempelvis... Men, får avvakta och se. Blir samtal till vc angående storas kliande mellan benen. Jag hoppas att det inte är svamp eller urinvägsinfektion. Skulle vara så typiskt. Nu hör jag att stora leker (bajsar?) så snart blir det frukost.

 
 
ida

ida

1 december 2014 14:37

Ja dessa små liv. Att de ställer till med så mycket oro och funderingar. Försök lita på magkänslan ändå. Men förstår att det inte är lätt om man tidigare missat nått.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards