Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 september 2014

En riktig höstdag!

Av Dream Maddo - 22 september 2014 20:37

Idag var det sista lediga dagen innan nya inskolningen. Då ville jag göra något roligt. Men vädret ville inte gå på djurparken. Två barn varav en i vagn så kändes någon mer inomhusaktivitet mer lockande! Det blev museum! Väldigt lugnt. Mycket att se. Barn- och barnvagnsvänligt. Det blir nog fler gånger!

 
 
ida

ida

23 september 2014 13:00

Låter som en härlig aktivitet när inte vädret längre är lika lockande. Lycka till med inskolningen, hoppas hon kommer trivas. Det har verkligen gått framåt med nya sängen, hon ligger ju inte kvar hela natten. Men det har hon aldrig gjort. Nu tar det 20-30 min från matning till att hon sover. Känns helt okej. Sitter kvar vid sängen tills hon somnat. Det får vara så tills hon känner sig tryggare där iaf och orkar nog inte ta den striden nu. Huvudsaken är att hon somnar där utan att vi håller henne i famnen. Men hoppas verkligen hon sover bättre i natt för nu är jag trött.

var absolut slut efter förlossningen då värkarna höll på så länge, utan att mycket hände. Men upplevde det ändå som att allt gick bra och hoppas att jag kommer känna samma kontroll den här gången:)

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards