Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 september 2014

ny kusin

Av Dream Maddo - 21 september 2014 20:30

Idag hälsade vi på nya kusinen. Som alltid känns det lite stelt hos dem. Stora kusinen är sur och ettan får inte leka med dennes saker... Sen är det svårt när man känner att samtalsämnena bara dör ut..!

Jaja, det var ett välskapt barn som går upp i vikt och det hade gått bra på förlossningen trots det omdiskuterade cykotek (stavas!) pga 14 dagar över tiden.

Väl hemma passade vi på att njuta av det dåliga vädret. Sånt här gör man inte i sommarvärmen. Jag kommer sakna det i nya boendet men glädjen över toalett, dusch och tvättstuga är större än sorgen!

 
 
ida

ida

21 september 2014 21:06

Vi sitter också här framför brasan. Är lite väl varmt nu men så mysigt:) förstår att du känner dig lite snuvad å hoppas att denna förlossning blir bättre på det sättet. Lilly kom två dagar innan BF, lagom. Hade vart toppen om tvåan kommer typ då också. Förhoppningsvis inte länge kvar iaf:)

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards