Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 19 september 2014

föda barn

Av Dream Maddo - 19 september 2014 13:03

Idag är jag trött. Sjukt trött. Jag orkar inte. Börjat fundera på förlossning. Denna vecka kom jag ut i. Det är inte helt vansinnigt om bebisen kommer ut nu. När jag väntade ettan hade jag en sån dag då jag gick hem och sov efter en fika. Inte mycket ansträngning.. Sen gick slemproppen. Förstod inte då. Åkte in vid 22 för minskade fosterrörelser och fick veta att mina sd visst var värkar och jag var öppen. Skrevs in vid midnatt och ettan kom vid fem.

Jag ska åka in vid minsta tecken säger barnmorskan. Jag är rädd för att inte hinna. Det är ovanligt. Ja. Det är också ovanligt att man som förstagångsföderska föder så snabbt som jag gjorde. Andra förlossningen kan gå dubbelt så snabbt. Denna gång ska det hund- och barnvakt. Förra gången kunde hundvakten komma när vi redan åkt. Nu ska barnvakt fram först. Förra gången bodde vi också 40 min närmare sjukhuset. Nästa vecka flyttar vi. Stannar bebis till dess så vi får närmare till allt?

 
 
ida

ida

19 september 2014 19:03

Åhh va spännande. Kul att läsa dina tankar å hur det gick med ettan. Längtar så efter bebben med känns som det kommer dröja lite till innan det är dags. Hoppas dock inte det:)

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards