Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 september 2014

hålligång!

Av Dream Maddo - 17 september 2014 20:34

Idag var det mammaträff MED BARN!! Tro mig, det är ovanligt att det är ok med barn på träffar. Oftast blir det inget bra då man ska fika och barnen inte har samma planer.. Jag jobbar ju med barn och ser inga som helst problem i att träffa andra med barn. Så idag blev det djurpark. Barnen hittade varandra efter en stund och kollade på djur och allt runt omkring medan vi vuxna, blivande mammor kunde prata om flytningar, krämpor och glädjeämnen. Så sjukt fint väder och underbart sällskap. Jag glömde för ett tag att jag var trött. Nu har tröttheten och smärtorna kommit. Men mitt sociala konto är tankat. Skönt det. Uuunderbart! Nu ska jag försöka komma till ro, kissa när jag börjar närma mig sova och sen vill jag sova en riktigt lång och skön natt. Hoppas att ettan är med på noterna.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards