Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 september 2014

magkänsla

Av Dream Maddo - 17 september 2014 04:00

Gick upp. Kunde inte släppa det. Dörren var stängd. Tänkte att nu läggs jag snart in... Psyk nästa. Går in och kollar. Mycket riktigt. Vaket barn. Batti hade ramlat på golvet. Hungrigt barn. Men glädjen i att ungen var välbevarad och jag inte hade fel med magkänslan. Så lättad.

Jag säger alltid att man ska lita på magkänslan. För oss var det a och o i att få hjälp med öronen. Två öroninflammationer med ganska långt mellanrum. Öronbarn sa jag. Yeah Right sa sambon och sjukvården. Jag fick kämpa. Idag är läkarna rädda för antibiotikaresistens pga all antibiotika. Hade de lyssnat från början och läst på hade det inte blivit så många behandlingar. Då hade operation gjorts några månader tidigare. För remiss ska skickas om tre öroninflammationer uppstår på mindre än tre månader. Oktober - april fick vi åtta. Längsta mellanrummet var sex veckor. Två tillfällen. Det var en tuff tid.

Anyway... Magkänslan!! När det kommer till barn - lita på magkänslan!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards