Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 september 2014

veckan

Av Dream Maddo - 13 september 2014 07:10

Denna vecka har varit späckad med mysiga fikadejter och besök. Veckan är ändå inte slut ännu..! Idag åker vi två timmar bort för att fira en kompis som fick för sig att ha kalas. Jag känner mig taggad. Är sjukt trött också. Men överlag nöjd med veckan som varit. Börjar känna lite tendenser till start på hela grejen men tycker att kroppen kan vänta lite. Bebis är djupt fixerad, andra barnet och då är det kanske inte så konstigt iom att vissa tvåor aldrig fixeras förrän förlossningen. Vi får se!

 
 
ida

ida

14 september 2014 13:30

Tack för tipsen! Funderar också på om det blivit för mycket för henne. Samma täcke, kudde och gossedjur. Så lite lukter hänger allt med. Nej vi får se om vi orkar eller om hon ska få tillbaka sin säng. Jobbigt när man känner sig misslyckad.

Höll på att säga skönt att din bebis är fixerad. Men då trycker det väl ännu mer. Min ligger ruckbar fortfarande.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards