Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 november 2013

Vardagsdilemman?

Av Dream Maddo - 20 november 2013 11:25

Rörisen var här idag och skulle kolla på hur rören skulle dras för att varmvattensberedaren ska kunna "flyttas" på... flytta... vi ska byta ut beredaren och byta plats på den. Sambon pratar om  vad han kan göra för att minska kostnaderna. För mig finns inte det alternativet, det är inget vi pratat om. Jag känner mig chockad över att han ens tar upp det. Men som vanligt förstår han inte det. Vi satt ändå och pratade om detta innan han ringde, men så hux flux ska han få ner priserna. Vissa saker får kosta tycker jag.


Jag sa åt honom att använda den tiden åt att färdigställa köket. Men då säger han att han inte får tid till det. Han som alltid sagt att man tar sig tid när jag sagt att jag behöver att han ger mig tid. Jag har väl aldrig trott att han inte kan ta sig den tiden med all promote om  att ta sig tid?! Vi veckoplanerar varje vecka (försöker) och då frågar vi vad som behövs göras och vad vi vill få tid till. Han har ALDRIG sagt att han vill fixa köket? Däremot säger han åt mig när jag poängterar ofta om att han ex. sagt att han ska stå för gräsklippningen att ju mer jag tjatar ju längre tid tar det. Så jag tjatar inte om köket. Han har sagt att han tycker om hantverk och han har alltid tyckt om att klippa gräset säger han.. Jag är mycket för att ta mig an projekt som faktiskt går att avsluta.. Jag kan däremot tappa lusten. Det måste jag erkänna.


 


I juli flyttade vi. Första veckan i juli kom köksgrejerna. När jag började jobba första veckan i augusti hade vi inget fungerande kök. Efter ett tag hade vi ugn. Sen fick vi vatten och slutligen kopplades gasen på och vi hade spis. Minns inte när det var men..jag kollade upp det... 2september... Så två månader innan vi kunde använda vårt kök. Jag har sagt att jag ångrar att vi inte anlitade folk att göra köket. Men sambon vill göra själv. Litar inte på andra.


Till saken hör att min sambo blir lättirriterad när han gör själv. Och jag tar åt mig av hans otrevliga attityd. Han kan få för sig att göra där och då och jag kanske inte kan komma iväg så jag slipper höra hans attityd. Skönt vore det om vi kunde planera men min sambo tycker inte om att planera. Jag fortsätter försöka. Försöker tänka att han inte kan få tid om han inte önskar tid. Nu känns det bättre. Fått ur mig skiten och ser en lösning. Jag kör på det. Mitt race. Sjuk eller inte, jag kör på.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards