Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 februari 2013

Det händer lite.

Av Dream Maddo - 20 februari 2013 19:58

Det händer saker i livet emellanåt. Ibland går det framåt men utan att man ser det. Idag slog det mig att det gått framåt på jobbet. Jag kom till jobbet och tänkte att det aldrig kommer funka. Borde tagit ett annat jobb...sluta och bli mammaledig igen. Samtidigt var det så skönt att slippa vara hemma hela tiden. Nu har jag haft fördelen att ha en ersättningsbebis så har ju kunnat unna mig dagar förut men inte sett någon mening med det.. Jobb blev en tyngd och lättnad. Men det blev jättetungt ett tag. Tills vi krävde Kick Off. Förra veckan ägde den rum och avslutades med en After Work. Herrejävlar vilka känslostormar och vad mycket som gicks igenom. Synpunker och irritation, ilska och motivation. Så kom jag tillbaka till jobbet med ny energi. ÄNTLIGEN hade vi fått vara oss själva. Inte begränsade av tider, brukare, måsten och allt sånt. Vi fick veta hur vi är, vad vi vill osv. Och idag hade vi APT som var det bästa hittills. I sedvanlig ordning hinner man inte med allt som är tänkt att pratas om men vi har kommit sjukt långt! Tänk bara en sån sak som att kräva längre APT. Och kräva en Kick Off. Ja, nu går vi som ett enat gäng. Tänk om det kunde fortsätta såhär hela året som jag har kvar på mitt vikariat?


Förresten har jag mina aningar om att vikariatet kommer brytas lite tidigare från min sida. Men det är bara aningar. Vi får se hur allt artar sig men lite drömmar, spekulationer kombinerat med... jaja, livet kan ändras! Om jag mår bra? Nej, det vill jag inte påstå men ibland ser jag ett ljus i tunneln.

 
 
Sussi

Sussi

24 februari 2013 12:06

Låter bra, att ni är ett mer enat gäng nu än innan. Ibland måste man våga prata! Kanske ska göra det själv på mitt jobb och se vart det tar mig. Vantrivs lite med en person på jobbet. En besservisser som älskar att säga till alla vad dom gör fel (enligt henne), för hon vill ha allt på sitt sätt. Trist!!

Kramisar <3

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

25 februari 2013 21:13

Kul att ni kommer till Stockholm. Jag fyller år snart och det är några äldre som inte kan komma då "partyt" för släkten är så vi har gjort upp att vi hälsar på dom istället. På söndag ska vi till Västerås, tyvärr :(
Vad ska ni göra här för skoj?
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

28 februari 2013 13:46

Tråkigt att du känner så, men du behöver ju inte läsa. Jag använder bloggen som dagbok, för min egen skull.. Ja tänker inte förfina mina tankar. Jag skriver vad jag känner å visst har jag ångest ibland över min kropp och vad jag stoppat i mig. Men hade jag hela tiden gått runt å tänk på det, eller räknat kalorier. Då hade jag inte fikat å ätit sötsaker eller hoppat över motionen utan dåligt samvete. Även om jag har dåliga dagar. Jag vill gå ner i vikt och få en starkare kropp. Det är ingen process som jag stressar fram. Dock behövs det mål för framgång.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards