Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 1 december 2011

Mer än bara utsidan.

Av Dream Maddo - 1 december 2011 16:45

En människa är så mycket mer än hon visar. I bloggvärlden är det väldigt tydligt. Man tror att folk skriver allt om ämnet de tar upp men visar inte allt. Allt passar sig inte offentligt, speciellt inte om man går ut med bild och namn. Därför blev jag trött på att bli betraktad som en person som inte verkar veta vad jag ska göra. Problemet ligger inte i att veta vad jag ska göra utan finna orken till det. Finna livsgnistan och finna motivationen att gå upp på morgonen. Jag hoppas att jag, när jag mår/mått bättre, har kunnat motivera folk att ställa frågor och inte bara komma med "bra förslag". För frågor är utvecklande. Jag behöver inte höra att jag ska söka hjälp eller kontakta någon speciell person, jag behöver inte veta att jag kan söka mig till sajter för att träffa vänner eller liknande. Jag vet allt sånt och om inte annat så har jag vänner som kan berätta för mig vad som finns när man är gravid. 10-20% av alla gravida/nyblivna mammor lider av psykisk ohälsa. Mellan 1-2% av alla gravida spyr hela graviditeten. De flesta (nästan alla) gravida får foglossningar under graviditeten, vanligast är från mitten av graviditeten och framåt. Det är alltså vanligt att må dåligt under graviditeten. Jag vet att jag inte är ensam, det har aldrig varit problemet. Problemet har varit att jag känt mig ensam. Att jag inte har någon aktivitet om dagarna, att jag inte har så många vänner att träffa på eftermiddagarna och att jag mått kasst rent utsagt.


Jag tänker inte blogga mer om detta för jag orkar inte ta allt snack om detta. Vill inte ha dumma förslag. Vill bara ha möjligheten att skriva i min sk. dagbok, även kallad blogg, för att få ur mig det jag känner för att få ur mig det jag har inom mig och klara av att glädjas åt det jag faktiskt har... Nu vet ni varför jag inte bloggar så mycket.

 
 
Sussi

Sussi

5 december 2011 21:21

Försökte komma in på din andra blogg men det gick inte. Något fel precis nu. Typiskt!

Jag tänker ialla fall inte tala om för dig hur du ska må bättre eller hur du ska bete dig. Du är vuxen och vem känner sin kropp bättre än en själv? Som du skrev tidigare.. Ingen är den andra lik. Förstår att det blir jobbigt när många ska "hjälpa" men det bara blir fel. Vissa saker vill man inte höra bara..

Härligt att julkänslan börjar infinna sig hos er med :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

7 december 2011 19:51

Räkmackan från Gothia towers var den godaste räkmacka jag någonsin ätit. Det gör jag gärna om. Synd bara att det är så långt att åka ;)
Kan tänka mig att du saknar Liseberg. Men har inte Gröna Lund julmarknad också. Eller dom kanske inte har det..?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

20 december 2011 14:12

Grönan är ju inte på riktigt... ;)

 
Anna

Anna

8 december 2011 22:10

Skickar bara en enkel kram. <3 <3

http://levamededs.bloggplatsen.se

Dream Maddo

20 december 2011 14:12

Kramar! ♥

 
Sussi

Sussi

9 december 2011 19:19

Vilken osis att du inte smakat räkmackan. Där har du gått miste om något. Eller kanske inte om man vill spara pengar kanske. Nu betalade inte jag den själv men jag kan tänka mig att den är svindyr.

Saftglöggen gillar jag med. Drack lite sån när vi gick ljusvandringen :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

20 december 2011 14:12

Ja, det är synd att den är så dyr! Men om jag blir bjuden nån gång så.. ;) Avskyr hissen dock, är så sjukt höjdrädd!

 
Sussi

Sussi

13 december 2011 21:33

Men då.. Att du inte sa nåt då?? ;)
Glöggkvällen var riktigt lyckad. Fast till nästa gång så ska jag inte ha så många som sex glöggsorter. Det får nog räcka med 4 då. Det blev lite mycket att provsmaka..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

20 december 2011 14:11

Hehe, det kan jag tänka mig! :)

 
Zandra

Zandra

21 december 2011 20:10

Hallå, nu var det längesen jag var inne här. Mitt jobb tar all min tid (och fritid). Hoppas att du finner motivation och livsgnista igen! Om inte tidigare så tror jag att du gör det när barnet kommer!
Och jag hoppas att du kan få en lugn och mysig julhelg nu!

Kram!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards