Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

en lördag i mitt liv.

Av Dream Maddo - 22 oktober 2011 15:55

Idag var vi och kollade på vagn. Jag vill ha lite koll, behöver väl inte köpa en nu men vill ju gärna ha koll på läget. Första butiken var ett fjasko. "Jag jobbar bara varannan helg så jag vet inte riktigt..." och inte hade de fått in proverna från 2012 års kollektion heller (även om vi var mer intresserade av 2011 för att få rabatt men man vill ju veta liksom...) Vi fick en katalog med bilder sämre än de på internet (mobilbilder känns mer detaljerade). Sen fixade vi Olofs abonemang och försökte lösa så att han kan få loss sitt nummer och få ett vettigt abonemang. Nu hoppas vi att hans nummer är igång inom en vecka. Håll tummarna!


Därefter åkte vi till en annan butik för att få pejl på vagnarna och nu fick vi service! Vi började med Emmaljunga som är den vagnmodellen jag fått fram efter en hel del googlande. Den ska vara bäst tydligen. Vi bad om att kolla på andra märken också och hon berättade likheter och skillnader med Emmaljungan. Vi fick klämma och känna i lugn och ro, testa och så... vi har nog fastnat för en vagn. Det är en djungel det här. Det är chassi som ska väljas, utförande, ligg, sitt, kombi, lift... Mitt tips till de som börjar fundera på att skaffa barn; Kolla på vagn i tid!

 
 
Vivi

Vivi

24 oktober 2011 08:34

Det låter som en bra tips,d et verkar verkligen vara en djungel med alla barngrejjer :) men jag håller med dig om att vagnen är viktig, den kommer man ju använda en massa. Bra tips har jag hört att kolla att barnvagnen man köper verkligen rymt i bilen sedan :)

:) Mjaaa lite svårt att fota eller filma i beckmörker, jag kunde inte ens ge ett bra signalement till polisen, är bara glad att jag skrämde bort dem innan de hann göre verklig skada !
Hoppas helgen varit bra !
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

24 oktober 2011 18:48

Det är lugnt med bilen, den har stooort bagageutrymme! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se