Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 september 2011

ryggsmärtor

Av Dream Maddo - 27 september 2011 11:37

Till och från får jag enorma ryggsmärtor. Nu har jag blivit skickad till rehab. Kanske kan de hjälpa mig. Överlag mår jag bra men när Olof får komma hem från långpromenaden med Tessan för att jag inte kan ta mig ur sängen, då gör det ont. Är Olof (liksom nu) borta på jobb så måste jag ju ta Tessan på promenad - trots smärta. Men hur bra känns det att vara 25 år och redan gå på rehab? Tjohoo!


Ikväll kommer Olof tillbaka från Göteborg. Jag längtar efter lite tid ihop. Så vi kan pyssla om varandra och ha det bra. Idag ska jag försöka pyssla lite i lägenheten men motivationen ligger inte riktigt på topp för det. Tyvärr.

 
 
Vivi

Vivi

27 september 2011 12:47

Ush det där låter inte bra ! Rehab låter inte kul det heller, men allt som kan hjälpa är ju bra !

:D oJ ..Det var det längsta kommentaren jag fått NÅGONSIN *gillar*!
Dessutom var det en helt underbar & välskriven kommentar, håller med dig!
Jag hoppas också kunna vara hemma en hel del om vi skaffar barn och gärna gå ned tilld eltid & det vet jag att Thomas också vill :)
Det handlar ju om att välja och kunna välja :)

Jag är förresten riktigt nyfiken på vad det är ni ska göra på måndag :)
Ska bli spännande att läsa! ;)
Kramar

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 10:56

Det kommer, det kommer! :)

 
Hanna

Hanna

27 september 2011 12:54

Uuh, tråkigt att ha sådana ryggsmärtor redan! Verkar inte jätteroligt.
Hoppas att rehaben hjälper så att det går över!
Ha det bra

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 11:53

Det kommer gå över :) Bara att bestämma sig! :D

 
Anna

Anna

27 september 2011 23:50

Maddo!!! *skäller lite på dej*
Gör nu som jag sagt och ta hand om dej nu. <3
*känner mej som en dålig morsa igen* ;)

Sen du, 25 år och går på rehab, allt är relativt vet du. Bättre du gör detta nu, än sitter i min sits om ett par år.

Stor kram på dej kära vän!!! <3

http://levamededs.bloggplatsen.se

Dream Maddo

3 oktober 2011 19:41

Ja, inte mycket att välja på. Men det känns väl bra att skälla lite på mig också? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards