Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 september 2011

En vecka.

Av Dream Maddo - 23 september 2011 11:10

Ibland behåller jag kommentarerna hos mig själv en stund. De ni skriver till mig alltså. Ibland är det ganska lång stund. Typ veckor. Men jag vill svara på kommentarerna. Ibland ger jag upp och svarar bara i bloggen. Jag läser bloggarna dagligen men har blivit sämre på att kommentera. Jag är inte lika bra på att blogga längre och livet har fått sig en liten törn. Sen flytten har det varit en del oenigheter i hushållet. Vänner man saknar och möjligheten att göra saker är inte lika stor. I Göteborg fanns Tessan med mig överallt. Hon kunde lämnas hos kompisar så man fick sig en heldag. Att få hundvakt nu är inte lika lätt. Det låser mig en aning. Plus att jag inte vet vilka vänner jag har här uppe. Ingen verkar ha tid. Kanske är Stockholmarna mer stressade än Göteborgarna? Kanske handlar det om att jag inte vet hur framtiden här blir så jag inte vågar satsa fullt heller? Det är mycket som händer. Nu ska vi till Göteborg nästa vecka och jag längtar. Så in åt helvete! Sen efter den helgen hoppas jag kunna avslöja en hemlighet, om jag får för vederbörande! Wiiiieee!

 
 
Sussi

Sussi

25 september 2011 12:51

Det är en stor omställning att ta sitt pick och pack och flytta så långt bort som du gjort. Det tar nog sin lilla stund att komma iordning. Hoppas inte det är som du skriver att Stockholmare är mer stressade. Om det är så, så finns det personer du inte mött än som kan bli dina bästa vänner..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 11:05

Jag hoppas på att flytta till en annan stad.. :) Vi har det på diskussion iaf.. *hoppas*

 
Anna

Anna

27 september 2011 00:22

Hmm, själv har jag inte kunnat få en hundvakt förrän precis nu, till mina busar. ;) Växer inte på trän, de där som vill ha tre pudlar en hel dag. ;) :)
Men vi lever ju alla i olika realiteter, så är det ju bara. Du var ju van vid att ha hundvakt hela tiden, jag har aldrig haft någon, och är så glad över att äntligen, efter tio år, fått tag på en som vill och kan ibland. :-D

Hoppas er resa till Gbg blir bra, sen att din hemlis blir väl mottagen. ;) Hi hi.

Tänker på dej och skulle vilja ha dej på närmare håll, men du vill väl inte ta med guben din och flytta till östergötland antar jag. Hi hi.

Stor kram och en blöt puss. ;)

http://levamededs.bloggplatsen.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 11:00

Ah, det är inte lätt med hundar alla gånger. Ändå kollade jag upp allt sånt där som hundvakt och så när jag skaffade Tessilito men inte tänkte jag på att kolla hundvakt i stockholmstrakten?! :O

Kramar i massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards