Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Sjuk och kult

Av Dream Maddo - 19 september 2011 09:57

Och männen klagar på att föda barn, ni ska bara veta hur det känns när en kvinna är riktigt förkyld! ...eller...hur var det nu igen? Dagens planer ser ut såhär: Sitta i soffan. Sova i sängen. Låta Tessan kissa och bajsa (motion klarar jag inte idag). Kanske att jag orkar göra lite mentalträning med henne. Länge sen jag kände mig såhär dålig av en förkylning men den kom verkligen "pang-bom" med feber och hela kittet. Nyser och snorar (såklart bara en borre! Irriterande..) som sig bör. Köpt näsdroppar på spray. Jag är inget fan av nässpray utan brukar köra droppar, säkert bara för att jag är uppvuxen med det. Filmjölk och frukt. Färdigmat till lunch och sen hoppas jag att älsklingen kommer hem så att vi kan äta någon middag ihop för så långt orkar jag inte tänka. Kebab hade varit gott. Promenaden jag ska ta med Tessan nu brukar ta max tio minuter, jag tror den landar på minst 25 idag... Nä, idag mår vi inte bra!


 
 
Vivi

Vivi

19 september 2011 10:17

Oj vad det rasslade till i bloggen :)
Stackare som är så förkyld :( hoppas du är på benen snabbt, det är ju tyvärr en massa elaka infektioner som går nu.
Hoppas allt är bra annars med jobb, pojke och söta tessan.
Kram!

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

20 september 2011 12:24

Idag är jag iaf inte lika snorig, känner mig väldigt hängig dock..Segt :(

 
Ingen bild

Martin

19 september 2011 22:02

Den reklamen kommer man ju ihåg:)
Krya på dig. kram

Dream Maddo

20 september 2011 12:24

Jaa, undrar om någon inte minns den?? :P

Tack! Kramar

 
Sussi

Sussi

20 september 2011 21:00

Men fy då. Det lät inte vidare kul alls :(
Förhoppningsvis är det snabbt övergående..

Vänta, vänta och vänta.. Men jag har ju inget tålamod juh ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

23 september 2011 14:24

Min blogg är perfekt för dig så att du får träna på tålamodet! ;) tihi.

 
Zandra

Zandra

20 september 2011 21:28

Det är säkert för att det varit mycket för dig nu. Stress utlöser lätt såna där hiskeliga förkylningar. Du får vila mycket och låta din karl pyssla om dig! Krya på dig!
Kram!

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

24 september 2011 08:30

Ja, eller så har jag jobbat med för många sjuka barn? :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards