Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 december 2010

Bra dag

Av Dream Maddo - 29 december 2010 20:14

Idag är en bra dag. Vaknade tidigt och memmis kom upp för att gosa en stund. Sen gick vi ut med Tessis och när vi kom tillbaka gjorde vi äggfrukost och väckte kryddan (pappan) som låg och sov. Därefter träffade jag underbara Madde på sjukhuset och efter en fika med henne och hennes underbara mamma så åkte jag hem för att åka stjärtlapp med Tessis, memmis och Kryddan, handla och slutligen äta Tacos. Trött? Jag? Ohja!

 
 
Sussi

Sussi

29 december 2010 22:31

Fullt ös alltså! Vad skoj att du hittade mig på facebook :)

Passar på att önska dig ett gott nytt år med..
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

30 december 2010 23:04

Fullspäckad dag av kärlek... :)

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards