Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 december 2010

Jag trodde jag hade kommit över det.

Av Dream Maddo - 27 december 2010 21:22

Jag trodde jag hade träffat den stora kärleken. Han som ville ha mig just sådär som jag är. Livlig. Energisk. Med mina negativa sidor. Med mina positiva sidor. Men nej. Jag hade en som tog för givet att jag inte hade egna drömmar och visioner. Kanske är jag hård nu. Eller, jag är hård. Men jag är knäckt. Inte över att jag blev lämnad... för lämnad blir man. Jag är knäckt för att jag ville ha det vi hade. Tillsammans. Inte förhållandet. Det där andra. Speciella. Min dröm. Min vision. Du slog sönder hela min värld. Krossade mer än mitt hjärta. Det positiva var att det gjorde att jag insåg vilket ego du var innan jag spenderat år med dig. Men fan vad ont det gör. Oktober. Jag borde ha släppt det. Men vissa omständigheter gör att det drogs upp igen. Nu rinner tårarna. Och inte för din skull för du är vilken kille som helst. Utan för det där. Lilla extra. Det speciella. Det vi hade tillsammans. Som du valde bort. Jag trodde jag hade kommit över det...

 
 
Anna

Anna

27 december 2010 23:11

Sånt där kan ta längre tid än man vill du.... Skickar en stor kram. Vännen...

http://kavril.bloggplatsen.se

 
sara

sara

28 december 2010 12:25

Åh.. det är jättejobbigt med kärleken ibland. :-( Och jobbigt när man tror att man är över det och så är det minsta lilla som påminner en om det och så falerar hela väggen man byggt. :-/ Kärlek, förälskelse är en oerhört stark känsla så det är egentligen inte konstigt att du, trots att det gått lite tid, blir ledsen igen. Det där speciella är svårt och har man väl fått nosa på det är det jobbigt :-( Håller tummarna för att det dyker upp någon speciell igen, som inte bara verkar tycka om dig som du är utan faktiskt gör det och vill kompromissa med dina drömmar.
Kramar.

http://smuppra.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards