Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Bra med frikort!

Av Dream Maddo - 16 december 2010 19:15

  


Nina har ställt upp som hundvakt denna vecka, hon har haft Tessan på morgonen, jag har tagit de båda (Ludvig heter hennes hund) på lunchen och sen har hon tagit dem eller jag hämtat Tessan beroende på vilket pass jag jobbat. Idag bet Ludvig mig. Första gången jag blir hundbiten, fler lär det väl bli. Men fy vad arg jag var på honom! Vad som hände? Först gick han superbra, sen kom han på att snön var skoj och tappade öronen. Jag och Tessan gick bort och han kom efter en stund. Sen kom han på att den där pinnen i snön, just den, skulle han ha. Jag sa ifrån men i ett svagt ögonblick (jag skulle koppla Tessan) fick han tag i den och jag tog den ifrån honom. Den delades och jag slängde iväg pinnen varpå han får tag i mitt finger och jag sitter fast. Drar mig till minnes att Nina kör med skrik för att han ska släppa. Jag försöker men han släpper inte. På andra eller tredje försöker släpper han. Han lyckades bita i fingret som jag just haft ett nagelband som dragits loss och därför varit inflammerat. Ett hål och ordentligt med blod. På hemvägen hade han nolltollerans kan jag ju lugnt säga!


Ringde sjukvårdsupplysningen och de sa: STELKRAMP!! Eventuellt pencillin. Sen ringde jag vårdcentralen jag tillhör, fick först nej och kände bara frustration... När jag skulle fråga om att byta vårdcentral hann jag inte ens ställa frågan förrän de plötsligt kunde lösa problemet. Nu går jag på pencillin, har fått stelkramp och ett finfint bandage... Sjuklingen Maddo. Tur jag har frikort sen i måndags. Haha.

 
 
Anna

Anna

16 december 2010 20:58

Hörru ta det lugnt nu med fingret och krya på dej. Kramar!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

16 december 2010 21:30

Ja tur med frikort ;-)
Jag flyttade över bloggen med hjälp av denna guide: http://blogg-se-till-wordpress.gern.se. :-)
Mitt internet är ännu inte funktionabelt så läser från mobilen. Har därför inte kunnat kolla dig så ofta heller ;-)
Kramar

http://smuppra.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

17 december 2010 09:43

Men AJ så ont det måste göra. Vilken otur du har och råkar ut för massa bläigt..
Hoppas magkatarren känns bättre.

Sv. Vad bra att du känner dig glad av att läas min blogg. Det gör mig glad :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

17 december 2010 10:53

Aj! Vilken otur, krya på dig!

Dream Maddo

17 december 2010 20:59

Sånt som händer... Mår rätt bra i övrigt =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards