Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Vaknat tidigt.

Av Dream Maddo - 17 november 2010 06:46

Jag la mig i rätt god tid igår och det var väl tur det för fy satan vad trött jag är idag. Ingen som helst lust att gå till skolan har jag heller. S säger att jag inte borde ta några stora beslut när jag mår som jag gör. Jag litar på S men förstår samtidigt inte hur jag ska orka mig igenom detta. En plan B? Jo.. det har jag ju men är den hållbar? Kanske är det dags att kolla på möjligheterna till detta? Men nu måste jag gå upp för skolan är tydligen bra för en. Allmänbildande och sånt.


Nu har jag löst två, nästan tre, korsord och skrivit lite på en recension av en bok vi ska skriva i skolan till den 23:e. Är tveksam att jag kommer hinna allt i tid denna kurs. Är tveksam att mitt icke-engagemang kommer generera i ett betyg bättre än U (underkänd) men jag håller kvar... Det svåra är om två veckor då jag förväntas göra min VFU. Jag har inte ens ringt dem ännu... Engagemang sökes!

 
 
sara

sara

17 november 2010 08:42

Ring! VFU, är inte det roligare än rent plugg nu när du spyr galla på plugget?
Kram!

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

18 november 2010 11:40

Försök att inte planera för lång fram, ta det så mycket dag för dag du kan ! Tänkler man i veckor och år känns det ofta övermäktigt :)
Ta det en dag i taget och se hur dagarna utvecklas :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards