Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Resultat av detox: Bilder!

Av Dream Maddo - 26 maj 2010 08:27

Okej, dags för er att få se lite skillnad. Såhär såg jag ut förra året, innan första detoxen. Ursäkta den dåliga beskärningen, jag orkade inte leta upp orginalbilderna.Såhär såg jag ut förra veckan. Som ni ser har jag lyckats gå ner en del i vikt och behålla vikten från raset av detox. Det ser jag som sunt, för då är det något min kropp mår bra av. Enligt mig.


  


De flesta skulle säga att de tycker jag duger precis som jag är. Och under detox känner jag det själv också. Kärlekshandtagen försvinner nästan tack vare detox. Lite former vill jag självklart ha kvar, jag vill inte försvinna! Men nu är ni nyfikna så jag ska inte hålla er på sträckbänken:


  


  


Ni kan säkert se det men jag förtydligar: Kärlekshandtagen finns kvar men är minskade (syns mer på ryggen men den energin hade jag inte) och magen har blivit slätare. Jag har också blivit lite brun tack vare massvis av morötter samt en himla massa solande! Än en gång är jag nöjd med resultatet. Nästa gång är det värt att fundera på att göra en kortare detox. Fy så seg sista dagen var!


Frukost: 3 knäckebröd, 2 med leverpastej och gurka och 1 med ost och gurka samt 1 päronmer (tetra med sugrör, hihi).

 
 
Sussi

Sussi

26 maj 2010 09:28

Nämen Maddo.. Du har ju nästan helt försvunnit ju!! Så där vill jag också se ut!! :)
Förstår att det känns bra nu när detoxen är klar och du får börja tugga igen. Man får ju inte glömma att tänderna behöver jobba också ;)

Jag ska på bad/melodifestivalfest på lördag hos en kompis till en kompis. Jag kan visserligen inte bada eftersom ärret jag hade upp inte läkt riktigt än. Men bada fossingarna kan jag alltid göra ;)
Hoppas på fint väder bara..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

26 maj 2010 10:36

Men Maddo...det är ju jätteskillnad!! Gud sicken fin kropp du har maddo (jag hoppas det är okej att jag säger det) Du är så slank , men ändå kvinnlig! Snyggt!!
Jag känner faktiskt igen resultaten, mina är inte lika drastiska, men det blir faktiskt stor skillnad, speciellt när man får ur sig en massa ohälsosam vätska kroppen har bundit upp.

Var det idag du skulle till gekås ?
Hoppas du får det riktigt härligt och unna dig att HANDLA ;) ngt fint nu när du varit så duktig!
Kram

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

26 maj 2010 14:38

Åh vad fin du är Maddo! Du är ju fin med kärlekshandtagen också, men vill du inte ha dom så... ;)
Jo, alltså, jag tror jag äntligen börjar komma till ro med att livet är som det är. Tar det som det kommer liksom. Försöker desperat se lie positivt i det som är tufft.
Sen är det väldigt roligt att få en knuff ibland av såna som du, du får mej alltid att bli glad du! Tack för det!! Kram

Det där om att jag kände att detox skulle vara bra att köra ett tag kommer från min ätstörningskompis på axeln, den säger; hörru tjockis, kolla där vad fin den och den och den är. Ska du inte ta och hoppa över all mat idag ändå? Ja, den får man nog leva med... Hmpf... :/

http://kavril.bloggplatsen.se.

 
Vivi

Vivi

26 maj 2010 15:18

Jag bruakr använda clearasil för jag ahr så torr hårbotten, men det blir inte bra i längden.
Mitt hår mår faktiskt bäst av att byta lite då och då , men TRESemmé kommer jag använda rätt ofta tror jag :)

Sicken duktig tjej du är, får man nästan lite dåligt samvete som inte kollat varken djurskydd eller miljön :O

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

26 maj 2010 20:28

Du skojar! Photoshop?
F´låt, nu var det jag som skojade.....

http://veiken.wordpress.com

 
therese

therese

26 maj 2010 21:00

det är ju bra att du blir nöjd sen med resultatet. då ser man verkligen att det funkar, även om det är tufft att genomgå det!

sv: okej, om jag har fattat rätt.. under en vecka dricker du bara olika juicer? :)

http://thresnilsson.blogg.se

 
sara

sara

26 maj 2010 21:27

Du är jättefin, och det är stor skillnad mot förra året. Du ser mer vältränad ut också, så det märks att du springer på gym! Härligt att du är så brun, gör mycket med lite färg. :-)

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

27 maj 2010 08:45

Nå.... blev det några snygga skor ? :)

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Martin

27 maj 2010 08:55

Oj vilka bra resultat du fick! Det är ju nästan inte klokt på en vecka:)

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 09:17

Martin: Första bilden är ju från förra året.. Men ja, det är sjukt vad man kan uppnå på en vecka!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

27 maj 2010 10:01

Aha, haha.. jag är för trött idag tror jag. Vad man kan uppnå på ett år då, men det låter ju inte såvärst imponerande:P Den nadra är oxå skillnad iaf! Jag lyckades med att sova igenom min väckarklocka idag.. minns inte ens at jag stägt av den men det måste jag ha gjort...klant

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 15:33

Martin: Jag misstänkte att du glömde läsa texten om bilderna! ;)

Kom du någorluna i tid till jobbet då? Jag har problem att ens sova hela nätter. Är väldigt orolig av mig nattetid. Inte bra!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

27 maj 2010 19:59

Haha.. ja det är sån jag är slarvig:)
Jag har helt tappat normala rutiner för sovande, jag sover rätt bar oftast numera, vilket är skönt, men så är det långtifrån alltid... anyhow alltid trött som en get på morgonen:P Jag kom i ungefär vanlig tid, och jag undrar vad jag gör som gör att dte tar nästan en och en halv timme att komma upp och iväg en vanlig morgon...:P
Hoppas du haft en finfin dag!

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 23:58

Martin: Hur kan Tessan sova nu? Jag sover ju inte?! :O Och du sover säkert.. hujja!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

28 maj 2010 07:19

Hehe... Ja hur e det möjligt:P denna tiden sov jag inte men jag hade iaf lämnat datorn och gått och lagt mig, sen hände en intressant sak:) som jag ska berätta om nån gång..

 
Maddo

Maddo

28 maj 2010 09:00

Martin: Herregud, kan jag få lite sömn av dig? Jag har sovit så dåligt att det finns inte! Kompisen kom inatt och Tessan har gruffat på allt där ute (märker att hon gör det mer om jag väcker henne på natten, typ när gäster kommer på natten). Sen vaknade jag 6 av att vännen gick och 7 av mig själv.. det var bara ge upp då.. :(

Vad är det som hände? Är himla nyfiken!!!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

28 maj 2010 19:50

Jag vet inte om jag skickade mitt svar eller tryckte bort det innan kanske..
Haha kl 2 när jag hade lagt mig men inte somnat för jag låg och läste såå länge så hörde jag att det var lite holabalo ute på parkeringen sen knackade nån ganska hårt på fönstret så jag var tvungen att gå upp och kolla vad det var och då var det en brandman som ville att jag skulle öppna ytterdörren så det gjorde jag ju sen fick jag visa dom upp till uteplatsen och där var det någon som hade tännt grillen och lämnat den så tydligen... acton på hög nivå... 7e våningen :P

 
Maddo

Maddo

29 maj 2010 09:13

Martin: Jodå, jag fick ditt svar.. men var det detta inlägg? För jag svarade ju på det? Snurrigt värre!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Pem

Pem

5 juni 2010 19:08

Sicken skillnad på före å efter på dina bilder.....snyggt jobbat! Själv önskar jag att re räckte med att knäppa med fingrarna så skuklle man minska i storlek......jag har ju såååå himla dåli självacktning.......mumsar å mumsar. Ibland tänker jag på vad jag äter men jag måste ju träna lite oxå.....men de faller aldrig för mig! Jaja, antingen får jag la sluta gnälla å motionera istället eller så får jag sluta gnälla helt enkelt bara! =O)
Såg bilden på dig å Sussie.....kul att ni kunde träffas....!

http://pem26.myshowroom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards