Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

När du inte räcker till.

Av Dream Maddo - 16 december 2009 14:41

Den senaste veckan har varit rätt bra för mig. Det är inte samma sak som att det är bra för min omgivning. Miss Vivi (http://missvivis.se) fick ett tråkigt besked men verkar nu vara på fötterna igen. Det är skönt att se när det blir ljusare. The Dark Chrystal (http://thedarkchrystal.blogg.se) har haft problem med ett tandläkarbesök och detta problem verkar då inte lägga sig! Marica (http://maricaaberg.blogg.se) fick åka till sjukhus av anledningar hon skriver om i bloggen. Jag sänder massor av tankar till er!!!


Jag har bara träffat en av dem, Marica, i verkliga livet så jag måste erkänna att det tar extra hårt när jag får läsa sånt. Marica och jag träffades under min sommarkurs i Skövde. En varmare och goare tjej får man leta efter. Hon har haft ett tufft år och är definitivt värd en lugn och skön jul. Inget sånt här inte. Hon har varit en ängel när jag mått dåligt och det komiska är att jag inte trodde jag funnit någon direkt vän när jag gick kursen. Visst hade jag pratat med och umgåtts med en tjej men vi va nöjda med att gå i skolan ihop. Men så kom Marica en dag och mådde dåligt och jag såg plötsligt henne som en medmänniska och inte bara klasskamrat. Därför sänder jag mina varmaste hälsningar och tankar till henne.


Det har blivit många inlägg idag och mycket känslor i inläggen. Känslor är svåra att definera och ingen kan riktigt förstå känslor (om du frågar mig) men såhär är det ibland. Jag bloggar för min egen skull och för att jag tycker om argumentation och diskussion men mina vänner och mitt välmående går före bloggen. Därför blir det inte så mycket av den argumenterande och diskuterande varan just nu. På grund av att det är för mycket känslor idag. Jag räcker helt enkelt inte till för argumentation och diskussion. Man får inse sina begränsningar.


  


Bättre livsstil enligt Maddo

 
 
marica

marica

16 december 2009 14:58

TACK underbara du! Jag känner precis likadant för dig! Just nu känns livet tungt o jobbigt o som att jag inte har någon kraft men tack vare din omtanke o ditt inlägg kommer jag sova med ett leende på läpparna nu! Jag ska sova en stund så jag har energi när grabbarna kommer hem!
Tack Maddo, du är underbar!

http://maricaaberg.blogg.se

 
Vivi

Vivi

16 december 2009 15:14

Japps, hittade mina fötter!
Sedan hjälper det att få vänliga ord från goa tjejer som du :)
Hoppas det löser sig för Marica & Chrystal, att de hittar sina fötter också! :)

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

16 december 2009 15:34

Jag gillar dina monloger ;)
Vet vad du menar, men jag tycker du är bra på ord, kanske är det bara så att jag begriper ditt sätt att skriva bra kanske ? :)
Ibland är det de saker man tycker är läskigast som blir bäst i slutändan, hade du gett dig in i detta utan oro eller betänkligheter hade det nog varit mindre bra.
Du ska se att du kommer bygga bo dit du flyttar nu, jag hoppas det! Inte för alltid kanske, men tillräckligt för att hänga upp en tavla eller två :)

Kram

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

16 december 2009 16:07

Kul att även jag kan inspirera och glädja :D

Det där med tavlor tror jag är typiskt för många, men kanske speciellt för de som flyttat runt mycket.
För mig var det alltid så att när jag bodde någonstanns där jag kände att jag inte skulle stanna....då satte jag aldrig upp ngt på väggarna, hade ju bara blivit jobbigt att ta ned och spackla igen hålet...
Första gången jag verklien satte upp ngt var faktiskt i senaste lägenheten, där kände jag att jag vilel vara kvar ett tag, jag kände mig trygg där...
Tavla på väggen blev symbolen för hem :)
Det hade nog faktiskt varit ngt att forska i :)

http://www.missvivis.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

16 december 2009 18:10

Tack kära du! sänder en kram tillbaka...
KRAM KRAM KRAM!
Opps, blev visst tre... ;)

http://www.thedarkcrystal.blogg.se

 
Sussi

Sussi

16 december 2009 20:15

Min dag har varit en berg och dalbana! Var så glad i morse sen fick jag skriva på uppsägningspapperna på jobbet, då drogs jag ner en stund men sen fick jag lite skojiga julklappar så blev jag lite glad igen ;-) Det krävs inte så mycket för att få upp humöret :-)

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

16 december 2009 23:34

Oj vad tråkigt att det händer så mycket tråkiga saker nu. Ska kika vad de skriver på sina bloggar :-/
Men med dig är det mesta bra va?
Kram

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards