Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Äntligen i mål!

Av Dream Maddo - 14 oktober 2009 21:15

  


Så kom dagen med stort D. Dagen då det hela skulle avgöras. Jag skulle gå i mål på utmaningen. Efter lite pusch från chefen och ett sms från han som "tog hem" utmaningen (han önskade mig lycka till inför andraplatsen, jag som satsade på tredjeplatsen!). Jag blev den andra som tog mig i mål men jag står på förstaplatsen. Varför? Jo, listan går troligtvis på efternamn så jag kommer puttas ner tids nog. Jag hade bävat för innebandyn. Jag som var rädd för badmintonbollen. Hur skulle detta nu gå? Jodå, jag gjorde ett mål och kom i ett bra lag där det var roligt att spela! Jag är nöjd över att ha testat. Sträckte sätesmuskeln - inte allt för skönt men sånt man får ta.


  

  



Nu har jag lovat en utvärdering av alla passen, här kommer den...


Utvärdering av passen i Fysikens Utmaning:

A-box: Passet varierar i svårighetsgrad beroende på ledare. Väldigt bra pass för personer som har svårt att släppa känslor och aggressioner. Ett roligt pass med blandade åldrar varierat flickor och pojkar.

AfroPowerDance: Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag fullständigt älskar afro som det kallas. Det är en stund på dagen man får vara ful, släppa allt och bara le och vara samtidigt som det är träning. Jag ler flera dagar efteråt och det är fler som vittnar om den effekten!

Badminton: Jag ser det som en rolig aktivitet. Att det är träning är bara ett plus! En otroligt rolig grej att göra med någon kompis. Går även att gå själv.

Basic Funk: Ett danspass inspirerat av lite modernare dans. Jag tror att man behöver mer än en gång för att uttala sig om funk. Enligt vinnaren så var detta ett pass han gillade och ville fortsätta med (det är en gym-muskelknutte vi pratar om).

Basic Aerobic: Ett dansinspirerat gympa-pass. Redan efter fem minuter kände jag blodflödet i kroppen. Härligt. Gillar du dans är detta ett pass för dig. Takt och känsla. Mycket koordination.

Cykel 1: Ett intropass i spinning helt enkelt. Ledaren hjälper dig att sitta rätt på cykeln och introducerar dig i cykelpassets grundstenar. Vattenflaska och handduk lär behövas för under ett cykelpass svettas man! Största fördelen är att spinning inte ger träningsvärk enligt ledaren.

Cykel 3: Du har cyklat ett tag och vill avancera.

DansMix: Tillhör du liksom jag en av dem som kan leva dig in i en låt och dansa framför spegeln? När du hör början av Bond-musiken smyger du omkring med pistolen och... ja! Inlevelse och skratt. Tillåt dig att dansa sådär framför spegeln till musiken i grupp.

Flowin: Du arbetar med friktion. Du har en grundmatta och sedan plattor som hjälper dig att skapa friktion. Ett rätt kort men ordentligt genomkörar-pass. Ger träningsvärk och behöver testas mer än en gång då du kan behöva ha lite koll på läget.

Innebandy: Det är läskigt att gå dit själv för alla verkar ju känna varandra! Men med många trevliga människor är man en i laget. Tjej som kille, ung eller gammal.

Medelgympa: Ett klassiskt gympa-pass.

Krafttag: Känns det fjolligt att träna ett pass på gymmet? Nu har du kombinationen: Gym och pass i ett! Du arbetar med skivstång och vikter i grupp. Garanterad träningsvärk första gången.

Pilates: Var dig själv en stund. Unna dig lugn och ro och en regelbunden andning. Bra för dig som stressar mycket och behöver avsätta tid för dig själv. Fokusera på andningen och finn stödet. Likheter med Yogan finns.

Step Puls: Inte lika mycket koordination som vanlig step. Du arbetar med samma rörelse hela låten för att öka pulsen. Lätt för en nybörjare och svårt för någon som är gammal i gemet.

StyrkeYoga: Var dig själv en stund. Men tro inte att det är lätt! Du arbetar med din egen kropp som motstånd. Fokuserar på andning och hållning. Hitta stödet.

Vattengympa: Det känns ju  knappt att du tränar men ändå har du tränat. Många tror att det är pensionärer och gravida som tränar vattengympa men jag ser en stor variation av deltagare. Många unga. Män och kvinnor men övervägande delen kvinnor. Du blir lättare i vatten och tror att det är lättare, dagen efter kan det däremot kännas annorlunda!

Vilka pass kommer jag fortsätta med då?

Vattengympa är ett av mina värdpass. Utöver det är jag värd på ett cykel/krafttag, som inleds med ett cykel 2 och därefter ett krafttag-pass utan benövningar. Jag trivs jättebra med mina pass! Men jag kommer ju träna mer. Jag vill fortsätta med pilates, afropowerdance, dansmix och ibland tänker jag nog spela lite badminton och innebandy! Som ni märker kommer jag inte kunna träna alla passen varje vecka utan får helt enkelt variera mig. För fler pass se: http://fysiken.nu


Vid en närmare titt var det nog bra att jag tog innebandyn idag för hon som igår låg efter mig har nu 15 pass gjorda. Jag ville ju vara tvåa efter all cred jag fått. Hihi. Hon är en värdig 3:a måste jag erkänna!

 
 
Bibbi

Bibbi

14 oktober 2009 21:34

Ett fyrfaldigt leve för Maddo. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!!

Vilken prestation du gjort! Helt otroligt. Fin utvärdering. Märks att du är instruktör :-)

Kul att du gillar Sallys inlägg. Hon är rätt så rolig i alla fall. Just nu ligger hon och försöker stirra ut mig på en kvällsprommis. Får bli efter Efterlyst.

Bamsekram på dig

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Marita

Marita

14 oktober 2009 22:23

Jamen kul att det gick så bra.
Tyvärr så jobbar jag inte nu,utan har förtidspension sen ett par år. Tidigare så jobbade jag på Telia med nätuppdateringar. En kotförskjutning i ryggen och en ständig värk gjorde att jag blev stelopererad.En del av inplantaten lossnade,så dom fick gå in och ta bort dom. Men tyvärr har det aldrig varit bra sen dess.Det är en lång historia det här,så jag ska inte dra hela. Jag har provat olika arbetsträningar,men ingenting har fungerat.Vissa dagar känns det bättre,och då vill jag ju göra saker,men det får jag lida för sen. Ja det var min historia i korta drag.
Ha de /

http://www.metrobloggen.se/pussnosar

 
Ingen bild

Kryddan

14 oktober 2009 22:32

Man blir trött bara av att läsa hehe :)
Det är tur man e man du :)
Flintskallig med ölmage å man går gatan ner å känner sig sexig ändå haha (jajaja ingen ölmage än då kanske).
Puss o kram hjärtat kämpa på :)
Micke

 
Maddo

Maddo

14 oktober 2009 22:42

Kryddan: Haha, härligt att höra! :P Man ska vara nöjd med sig själv! :) Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Katarina

14 oktober 2009 22:44

Wii!!! Gött jobbat gumman!

Kul utvärdering, nu när jag hunnit läsa!

Badminton på söndag?

Hörs imorrn!

KRAM

 
Anna

Anna

15 oktober 2009 08:14

Haha jaa, jag har flickvän ^^ sen snart 2 år tillbaka
jag är trött, ska ha religionsprov imorgon men det ska nog gå bra ;-) jag läste om hur man intresserar sig av att läsa någons blogg och så har jag läst lite andra inlägg då och då hehe

http://www.stargirl.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

15 oktober 2009 08:33

Grattis till den höga placeringen!! Nu måste du vara rejält stolt för det är jag över dig :-)
Vad du har provat. Det var kul att läsa om all dom olika passen. Det var inte många av dom jag hade provat inte hihi

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

15 oktober 2009 10:28

Katarina: Oh, tack! Nä, jag kanske ska träffa kusinen på söndag! G frågade också om denna söndag! :P hihi

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Berith

Berith

15 oktober 2009 14:48

Grattis , du har lyckats !!! Du kan känna dig stolt över dig själv =)
Grattis även till ditt innebandymål !!! =))
Numera håller jag bara på med pilates , yoga , lätt syrketräning och vattengympa och jag gillar alla lika mycket =)
Maddo : Visst är det på det viset =))...min dag har varit en bra men hektiskt dag , har inte hunnit blogga idag och hinner inte nu heller , är bara hem för att vända om igen , men imorgon blir det att ta igen bloggandet ;))
Kram =)
Min dag har varit en bra men hektiskt dag , har inte hunnit blogga idag och hinner inte nu heller , är bara hem för att vända om igen , men imorgon blir det att ta igen bloggandet ;))
Ha en skön afton och en mysig kväll , Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Sofie

Sofie

15 oktober 2009 17:15

Grattis va roligt =)

http://barajagsofie.blogg.se

 
marica

marica

15 oktober 2009 20:14

Nice :) Grattis gumman!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards