Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2009

Rea eller rabatt?

Av Dream Maddo - 7 oktober 2009 22:26

  


Idag har det verkligen varit fullt ös! Började dagen med ett naprapatbesök och därefter en kort lunchträning på 35 minuter afropowerdance som är en afrikanskinspirerad dans där det gäller att bara släppa på allt och hänga med i musiken. Riktigt härligt. Det går ju inte att jämföra med ett styrkepass eller a-box men det är skoj, riktigt skoj.


Därefter träffade jag Nathalie som gav mig pengar för att köpa ett par byxor till henne. Kommer till det längre fram. Därefter bar det av till jobbet och där fick jag i mig lite mat och sen drog jag mig till Hard Rock där mina kära Fysiken-kollegor fanns inför vår medlemskväll.


  


Medlemskväll? Tänker du nu. Jajjemensan. Vi har haft fantastiska erbjudanden på träningskläder så jag har skaffat mig ett par spinningskor till prima pris! Inte nog med att det stod 1050 :- på förpackningen, det stod 950 :- på hyllan. Konsumentköpslagen. Klirr i kassan, hundra kronor rabatt. Därefter drogs vår rabatt från fysiken och skorna landade på 740 :- Ett helt suveränt pris för ett par spinningskor! Kärlek. Köpte även ett par mjukisbyxor som jag tycker mig ha användning för. Gött.


Jag fick lite tankar om min träning och jag kan säga att jag vet att jag låter som en träningsnarkoman för tillfället men jag kan också säga att det endast gäller denna veckan. Jag har alltså full kontroll över träningen just för tillfället. Det är jätteroligt och tacksamt att ni säger ifrån om det låter sjukt för jag tenderar till att ha svårt att sluta när jag börjat träna. Men med en målsättning att träna 3-4 gånger i veckan så kan ni väl säga till när det blir för mycket?


Dags för sängen - vila är viktigt. Imorgon är en helt galen träningsdag så förbered er på en galen-träningsdags-blogg! Men som sagt: Nu kör jag hårt till lördag.


  

 
 
Vivi

Vivi

8 oktober 2009 08:32

Ja träningsmani är ju inte bra, men 3-4 ggr i veckan kan ju inte vara ngn fara. Ett ex till mig tränade 6 dagar i veckan och hade gjort sedan han var 16, men det kändes inte som att han var beroende för det.... det är nog lika olika det där.
Jag bor ju i Halmstad (typ :) ) och jag brukar gå till en helt underbar kiropraktor, men nu är hon mammaledig.
Tänkte gå till en kille vi har kontakt med via jobbet som ska vara jätteduktig, om smärtan håller isig ska jag naturligtvis besöka naprapat eller kiropraktor :)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

8 oktober 2009 08:53

Kul att dansa loss lite. Men det kan bli lite pinsamt ibland om dom vill att man ska släppa loss lite för mycket hihi
Undrar varför man tycker det?? Det finns ju ingen som tittar för alla är ju så inne i sitt eget!

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards