Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 september 2014

bihålorna

Av Dream Maddo - 29 september 2014 13:42

Började få lätt huvudvärk natten med magsjuk unge. Den var inte riktigt som trötthuvudvärk men tänkte att det nog ändå var det. Nu tror jag, snorig som få, att det snarare är bihålorna. Bihåleinflammation är vanligt att få som gravid. Inget annat än Alvedon/Panodil hjälper. Sambon fick halvdags-vabba idag. Tvättstugan var bokad och sanering behövdes!

 
ANNONS
 
ida

ida

29 september 2014 20:17

Försök att inte tänka på att du kommer gå över. Det är ju så olika. Men jag förstår dig. Jag mår ju bra så är inte så farligt egentligen. Men vill ju få det gjort å ha bebben här.

Det är inte lätt att testa på lillan heller. Jag får va snabb å distrahera. Hade tur att det gick den här gången. Angående förskolan så är det mycket känsla som inte går att sätta ord på riktigt och det låter så lite när man säger det. Men många smågrejer blir en grej. Försöker vänja mig och se hur jag kan göra det bättre också. Tycker bla. de är dåliga på att berätta hur hon har det och vad de gjort.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se