Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 september 2014

magkänsla och inskolning

Av Dream Maddo - 26 september 2014 13:46

Är på inskolningen nu. Det känns inte bra. När förra inskolningen var kände jag att ena pedagogen inte kändes bra. Denna gång känns det som om allt är fel... Några pedagoger är jättebra. Men det saknas personal. Det saknas personer som gör det tryggt för mitt barn och således för mig att lämna. Förskolan följer livsmedelsverkets nyare direktiv om att servera lättmjölk och margarin till barnen. Helt emot vår syn på kost. Äkta vara. Det känns jättejobbigt. Jag köper att man drar ner på fett men inte att man ersätter med tillsatser i maten. Nu är det upp till chefen att avgöra om mitt barn ska få bregott. Vad hände med den där punkten om att samarbeta med familjen? Jag känner mig lurad. Det är många bäckar små. Det gör ont i mig att bara tänka tanken på att lämna mitt barn. Magkänslan...

 
 
ida

ida

26 september 2014 15:32

Usch va jobbigt det där är. Jag är inte helt okej med hur de är på dotterns förskola heller. Ska inte jämföra med hur det känns gör dig. Eftersom vi ändå valt att fortsätta och jag tror att mitt ligger i att jag vill ha hon ska ha det som hemma typ. Men hoppas för er skull att det känns bättre eller att ni kan byta, jobbigt när magkänslan inte är trygg å positiv.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

 
ida

ida

26 september 2014 15:34

Glömde skriva. Kul att din tjej också är 12:a tänkte att hon va 11:a :)

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se