Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 september 2014

nattöppet

Av Dream Maddo - 25 september 2014 03:35

Vaket. Jag är vaken. Två timmar går fort. Jag är supertrött. Kan inte hitta något skönt sätt att sova på. Magen är hela tiden där, höften värker. Jag känner mig så jäkla trött på detta. Hoppas slippa fogarna efter förlossningen denna gång. Det höll i sig ett år sist...

Snart är det dags för sambon att gå upp. När han åker ska jag snart upp.

Ungen vaknade till för en och en halv timme sedan typ. Sa "pappa" men somnade om. Hoppas jag? Jag tror det. Ska nog införskaffa en babywatch med kamera så jag kan släppa taget om ljud i ungarna låter...

Nu längtar jag till förlossningen är över och kroppen börjar fungera igen. Flytten längtar jag till också.

Ska försöka sova lite igen.

 
 
ida

ida

25 september 2014 15:32

Har ni haft nån babyvakt? Den vi köpte va riktigt bra har jag förstått för vi har vänner som har å de är inte alls samma. Den här hör man allt samt blinkar, vilket har varit guld. Dock ingen kamera. Men vi använde den mest när hon va liten å jag satt å lyssna hela tiden annars. Å så nu i sommar, så vi kunnat sitta ute utan att fundera på om hon vaknat.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

 
ida

ida

25 september 2014 21:40

Nej va störande när du skrivit så långt också. Lilly är född 2012, hon blir två om en månad. Å din tjej?

Hoppas ni hittar någon bra babyvakt då. För känns ju viktigt att kunna slappna av å släppa när de låtit.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se