Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 september 2014

det händer något varje dag

Av Dream Maddo - 24 september 2014 21:03

Idag var det inskolning efter en tuff natt. Två vakningar! Mer död än levande kom jag iväg till inskolningen i morse! Och nu är det kallt på morgonen! Ut till förrådet och leta efter underställ för ungen!

Vi är såna jobbiga föräldrar som klär i lager på ungen. Det är bra. Men pedagoger brukar inte gilla det... Jag fortsätter ändå. Så ullunderställ och därefter fleece. Grymt! Men vi har glömt bort att kolla efter goretex -skor!! Kasst jobbat! I helgen är det ju flytt men håller tummarna för lite tid till skoletande...

Söndag är det dags att hämta vagn och babyskydd samt den försvunna grodan (den som jag lagt upp i inlägg innan. Den tappades på museet och någon ärlig själ hade lämnat in den. En knappt två cm stor groda. Behöver jag ens nämna vem som blev överlycklig när samtalet kom??

Igår städade jag en hel del. Jag fick självklart ont men ibland är det värt smärta om man bara får ut något av det. Jag fick egentid och rent. Rörigt blir det så jädrans snabbt! Helt otroligt..!

Fint och mysigt med ljus, oljelampa och brasa :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se