Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 september 2014

Inskolning

Av Dream Maddo - 23 september 2014 14:46

Idag var det dags för inskolning. Dag ett. Vi kom till förskolan och mötte en pedagog som ettan gillade. Sådär lagom "på". Så gick vi upp för att möta nästa pedagog som var sån som tar och klappar på barnen och gärna rör dem. Mitt barn är ett barn med integritet. Kramar och beröring i all ära men av folk vi känner oss bekväma med. Så jag fick berätta för henne att mitt barn behöver sitt space.

Sen spydde ett barn. Hoppas att vi slipper magsjuka!!! Jag känner mig sjukt otaggad att vara magsjuk igen. Åkte på det tre gånger i vintras... Det räcker för ett par år framöver tycker jag.

Eftersom pappan jobbar där i närheten (elektriker på ett nybygge i närheten) hämtade vi upp honom och åt lunch efter förskolan. Det är lite konstigt det där med första dagen...först ska vi upp tidigare och äta frukost tidigare och sen ska vi gå precis innan lunch..då barnet är som hungrigast! Nu börjar tre heldagar. Föräldraaktiv inskolning. Jag lär vara slut efter detta!

Pedagogerna verkar tycka att mitt barn är lite av ett underbarn...) "oj, och pratar så mycket/bra!" sa typ alla om talet. Och sååå lång... Ja, vi är långa både jag och sambon. Enligt bvc är kurvan jättefin och inte jättelångt över, fortfarande inom normen liksom och talet..ja, det är väl olika? Jag vet aldrig hur jag ska reagera när folk säger så...

Vi åkte hem och sov lite. Egentligen sover vi inte på dagarna längre men jag var trött efter en orolig natt för min del. Och ungen efter inskolning. Glad att vi höll oss vakna under bilfärden hem! Vi bor fortfarande i grannkommunen nämligen.

Bjuder på en två dagar gammal bild!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido